Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 350432 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Glanna

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
Re: Вопрос-ответ
« Reply #4605 : 07 Грудня 2022, 08:21:42 »
спасибо, на жировик более похоже чем на опухоль, нужно в клинику на консультацию
В Зооловонтерах писали, что ратолог есть в ВСЦ

olushta

• Звезда форума
« Reply #4606 : 07 Грудня 2022, 08:48:14 »
Дівчата, порекомендуйте електричний конвектор.
Який саме вам сподобався і якщо знаєте, де купити дешевше.
  І у мене, і у батьків конвектори Термія вже не один рік користуємося. Нарікань немає.  На Розетці вони є.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4607 : 07 Грудня 2022, 09:46:26 »
Дякую.
А скажіть, у всіх така ситуація, що коли немає світла, то немає і опалення?
Вчора весь день у квартирі + 10.
Коли світло є більш-менш, то + 14 було, бо топлять не дуже гаряче. Вищу температуру робили собі самі. ТЕЦ.
В усіх +/- така температура зараз у квартирах чи ми якісь особливі?
Не жаліюся, все розумію. У нас війна.
Переймаюся більш за все за матір, яка тричі за рік із запізненням легень лежить у лікарні. Їй одужати, зміцніти якось потрібно, а як це зробити при такому температурному режимі не маю уявлення. Вже про себе не кажу. Тривала низька температура таки дається взнаки будь-кому. Може хто підкаже, куди звернутися з цього приводу і чи буде сенс? Мова не за електроенергію, а саме за опалення. Дякую.

Jana

• Звезда форума
« Reply #4608 : 07 Грудня 2022, 10:09:53 »
В мене опалення від ТЕЦ, центр, і котельня перед вікном. Насоси при виключенні світла не працюють. Так, коли світло 3 на 6, то +15, просто в мене поверх вищий. За 3 години в день толком нічого не нагрівається, а вночі просто нема опалення, навіть якщо світло є. Єдине на цих вихідних, коли світло майже не вимикали, і відчувається, що добавили температуру води, то піднялась до +17. Думаю, що так далі і буде.
Тому переїхала до мами, де облтеплокомуненерго. Ось тут все ок з опаленням.  :super:

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #4609 : 07 Грудня 2022, 10:12:57 »
Дякую.
Коли світло є більш-менш, то + 14 було, бо топлять не дуже гаряче. Вищу температуру робили собі самі. ТЕЦ.
Переймаюся більш за все за матір, яка тричі за рік із запізненням легень лежить у лікарні. Їй одужати, зміцніти якось потрібно, а як це зробити при такому температурному режимі не маю уявлення. Вже про себе не кажу. Тривала низька температура таки дається взнаки будь-кому. Може хто підкаже, куди звернутися з цього приводу і чи буде сенс? Мова не за електроенергію, а саме за опалення. Дякую.
у нас темпетарута вища, найхолодніша кімната - 17 градусів, але тенденція така ж - без е/е батареї холоднішають
думаю варто звернутись, тільки не знаю куди... якщо у вашому дворі є теплопункт - мабуть спершу туди 
або за телефонами з квитанції - вони направлять кудись

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4610 : 07 Грудня 2022, 11:44:40 »
Тому переїхала до мами, де облтеплокомуненерго. Ось тут все ок з опаленням.  :super:
О, це добре, краще грітися. Мене подружка вже до себе кликала, але ж чекаю на виписку матері з лікарні, а за нею потрібен нагляд постійний, важка вона,  не можу таке на людину вішати. То вже сидимо вдома і мерзнемо. На вулиці тепліше, бо рухаєшся, то лише на вулиці я можу зігрітися. У нас коли Є світло, тоді + 13-14, раніше було + 15-16.
Коли немає, то + 10, а немає зараз досить часто.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4611 : 07 Грудня 2022, 11:46:12 »
або за телефонами з квитанції - вони направлять кудись
Напевно, це слушний варіант. Не вірю, що щось можна змінити, але спробувати треба. Дякую.

Татьяна 7

• Звезда форума
  • 0965560669
« Reply #4612 : 07 Грудня 2022, 13:37:12 »
Здравствуйте! В третьей поликлинике не делают УЗИ щитовидной железы. Подскажите пожалуйста, кто знает, где сейчас можно сделать и, если можно, телефон кабинета УЗИ для записи

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #4613 : 07 Грудня 2022, 14:04:18 »
У нас теж, начебто, не вимикають опалення. Принаймні я майже весь час дома і, крім аварійних вимкнень, не помітила, щоб відчутно холоднішало. Але у нас немає води, бо насосна вимикається. Хоча я б на своєму 1 поверсі цього б і не помітила, якби сусіди в чаті не написали, у нас лише напір менше, а десь з 3-4 поверху немає взагалі.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #4614 : 07 Грудня 2022, 14:05:00 »
Здравствуйте! В третьей поликлинике не делают УЗИ щитовидной железы. Подскажите пожалуйста, кто знает, где сейчас можно сделать и, если можно, телефон кабинета УЗИ для записи
будь-яка приватна клініка: Тесла, Медікус - точно роблять, телефони є в інеті, можна дізнатись ціну
якщо хочеться саме в поліклініці - робили у 4-тій, за направленням думаю запишуть, уточнити - це тільки в реєстратуру дзвонити

Татьяна 7

• Звезда форума
  • 0965560669
« Reply #4615 : 07 Грудня 2022, 14:06:59 »
будь-яка приватна клініка: Тесла, Медікус - точно роблять, телефони є в інеті, можна дізнатись ціну
якщо хочеться саме в поліклініці - робили у 4-тій, за направленням думаю запишуть, уточнити - це тільки в реєстратуру дзвонити
Спасибо

♣Petrovna♣

• Звезда форума
  • 0730844177
« Reply #4616 : 07 Грудня 2022, 16:10:01 »
  І у мене, і у батьків конвектори Термія вже не один рік користуємося. Нарікань немає.  На Розетці вони є.
Плюсуюсь, у нас тоже Термия ,работает хорошо и не один год. :super: :super: :super:

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #4617 : 07 Грудня 2022, 18:02:52 »
Дякую.

Да к сожалению это закономерно, не всегда совпадает, но имеет место быть, так как допустим у вас отключили свет, и там же тепло пункт/котельня возможно что совпадет с вашим графиком и также не будет света и естественно нет отопления/воды, правда за столько времени мне кажется можно было бы перенастроить и переподключить котельни и тепло пункты, но наверное лень это делать,  :-\
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4618 : 07 Грудня 2022, 18:51:25 »
Потім була зустріч з Чаусом- приходили всі небайдужі люди, було телебаченн. Десь три тижні+-(вже точно не пам₴ятаю)
Скарга конкретна: під час виключення світла перепідключити лінію котельні на критичну, яка не вимикаеться
СВЕРШИЛОСЬ ЧУДО. котельню не відключають, крім аварійних відключень
Сусіди молодці  :super:
Я не знаю, чи буде сенс це робити з приводу ТЕЦ )))
Сьогодні поспілкувалась із сусідами, то в них десь на +5 градусів вище, ніж у мене за рахунок іншого розташування квартири або ж утеплення зовнішніх стін. Кажуть, що якби утеплено було, то можна звертатися, а як не утеплено у кого, то скажуть спочатку утеплювати, а потім скиглити )))
Світла не було 6 годин. Вже 2 години як є, АЛЕ батареї НЕ теплі навіть. Просто що не холодні, не льодяні.
Через годину знову відключать за графіком на 6 годин поспіль  ???
« Останнє редагування: 07 Грудня 2022, 18:52:56 від Dgessica »

Svitlanas

• Звезда форума
  • Ноль6три5семь0781семь
« Reply #4619 : 08 Грудня 2022, 07:48:50 »
Підкажіть будь ласка, де можна в центрі замінити молнію на черевиках?