Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 413239 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Dasha18

• Местный житель
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #4575 : 06 Грудня 2022, 10:08:57 »
Девочки, подскажите кто знает где в городе или может в СП купить качественное термобелье женское и детское?

OкSana

• Постоялец
« Reply #4576 : 06 Грудня 2022, 10:34:22 »
Девочки, подскажите кто знает где в городе или может в СП купить качественное термобелье женское и детское?

на пр.Мира рядом с 1 школой в магазине Атлантик.
Было Кифа и Атлантик, но не все размеры

Julian

• Звезда форума
  • 068-1ноль7-ноль8-11 Юля
« Reply #4577 : 06 Грудня 2022, 18:21:20 »
Девочки, у декоративной крысы нащупала на животе уплотнение, если его потрогать оно движется под кожей, что это может быть, куда везти питомца на осмотр?
Может жировик, я грызунов на Рокос возила в центр, только там по записи.
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

Натали 89

• Местный житель
« Reply #4578 : 06 Грудня 2022, 19:11:11 »
Может жировик, я грызунов на Рокос возила в центр, только там по записи.
спасибо, на жировик более похоже чем на опухоль, нужно в клинику на консультацию

Chooba

• Звезда форума
« Reply #4579 : 06 Грудня 2022, 22:10:02 »
Підкажіть будь ласка, необхідно полагодити газову колонку, куди треба звертатися, чи маєте номер майстра але надійного, бо газ небезпечно.

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #4580 : 07 Грудня 2022, 08:21:42 »
спасибо, на жировик более похоже чем на опухоль, нужно в клинику на консультацию
В Зооловонтерах писали, что ратолог есть в ВСЦ

olushta

• Звезда форума
« Reply #4581 : 07 Грудня 2022, 08:48:14 »
Дівчата, порекомендуйте електричний конвектор.
Який саме вам сподобався і якщо знаєте, де купити дешевше.
  І у мене, і у батьків конвектори Термія вже не один рік користуємося. Нарікань немає.  На Розетці вони є.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4582 : 07 Грудня 2022, 09:46:26 »
Дякую.
А скажіть, у всіх така ситуація, що коли немає світла, то немає і опалення?
Вчора весь день у квартирі + 10.
Коли світло є більш-менш, то + 14 було, бо топлять не дуже гаряче. Вищу температуру робили собі самі. ТЕЦ.
В усіх +/- така температура зараз у квартирах чи ми якісь особливі?
Не жаліюся, все розумію. У нас війна.
Переймаюся більш за все за матір, яка тричі за рік із запізненням легень лежить у лікарні. Їй одужати, зміцніти якось потрібно, а як це зробити при такому температурному режимі не маю уявлення. Вже про себе не кажу. Тривала низька температура таки дається взнаки будь-кому. Може хто підкаже, куди звернутися з цього приводу і чи буде сенс? Мова не за електроенергію, а саме за опалення. Дякую.

Jana

• Звезда форума
« Reply #4583 : 07 Грудня 2022, 10:09:53 »
В мене опалення від ТЕЦ, центр, і котельня перед вікном. Насоси при виключенні світла не працюють. Так, коли світло 3 на 6, то +15, просто в мене поверх вищий. За 3 години в день толком нічого не нагрівається, а вночі просто нема опалення, навіть якщо світло є. Єдине на цих вихідних, коли світло майже не вимикали, і відчувається, що добавили температуру води, то піднялась до +17. Думаю, що так далі і буде.
Тому переїхала до мами, де облтеплокомуненерго. Ось тут все ок з опаленням.  :super:

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #4584 : 07 Грудня 2022, 10:12:57 »
Дякую.
Вчора весь день у квартирі + 10.
Коли світло є більш-менш, то + 14 було, бо топлять не дуже гаряче. Вищу температуру робили собі самі. ТЕЦ.
В усіх +/- така температура зараз у квартирах чи ми якісь особливі?
Не жаліюся, все розумію. У нас війна.
Переймаюся більш за все за матір, яка тричі за рік із запізненням легень лежить у лікарні. Їй одужати, зміцніти якось потрібно, а як це зробити при такому температурному режимі не маю уявлення. Вже про себе не кажу. Тривала низька температура таки дається взнаки будь-кому. Може хто підкаже, куди звернутися з цього приводу і чи буде сенс? Мова не за електроенергію, а саме за опалення. Дякую.
у нас темпетарута вища, найхолодніша кімната - 17 градусів, але тенденція така ж - без е/е батареї холоднішають
думаю варто звернутись, тільки не знаю куди... якщо у вашому дворі є теплопункт - мабуть спершу туди 
або за телефонами з квитанції - вони направлять кудись

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4585 : 07 Грудня 2022, 11:44:40 »
Тому переїхала до мами, де облтеплокомуненерго. Ось тут все ок з опаленням.  :super:
О, це добре, краще грітися. Мене подружка вже до себе кликала, але ж чекаю на виписку матері з лікарні, а за нею потрібен нагляд постійний, важка вона,  не можу таке на людину вішати. То вже сидимо вдома і мерзнемо. На вулиці тепліше, бо рухаєшся, то лише на вулиці я можу зігрітися. У нас коли Є світло, тоді + 13-14, раніше було + 15-16.
Коли немає, то + 10, а немає зараз досить часто.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4586 : 07 Грудня 2022, 11:46:12 »
або за телефонами з квитанції - вони направлять кудись
Напевно, це слушний варіант. Не вірю, що щось можна змінити, але спробувати треба. Дякую.

Татьяна 7

• Звезда форума
  • 0965560669
« Reply #4587 : 07 Грудня 2022, 13:37:12 »
Здравствуйте! В третьей поликлинике не делают УЗИ щитовидной железы. Подскажите пожалуйста, кто знает, где сейчас можно сделать и, если можно, телефон кабинета УЗИ для записи

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #4588 : 07 Грудня 2022, 14:04:18 »
У нас теж, начебто, не вимикають опалення. Принаймні я майже весь час дома і, крім аварійних вимкнень, не помітила, щоб відчутно холоднішало. Але у нас немає води, бо насосна вимикається. Хоча я б на своєму 1 поверсі цього б і не помітила, якби сусіди в чаті не написали, у нас лише напір менше, а десь з 3-4 поверху немає взагалі.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #4589 : 07 Грудня 2022, 14:05:00 »
Здравствуйте! В третьей поликлинике не делают УЗИ щитовидной железы. Подскажите пожалуйста, кто знает, где сейчас можно сделать и, если можно, телефон кабинета УЗИ для записи
будь-яка приватна клініка: Тесла, Медікус - точно роблять, телефони є в інеті, можна дізнатись ціну
якщо хочеться саме в поліклініці - робили у 4-тій, за направленням думаю запишуть, уточнити - це тільки в реєстратуру дзвонити