мій син теж вчився в іншій школі. По закінченню класний керівник тієї школи попросив фото табеля за 1 семестр, вивели вчителі оцінки за 2 семестр і відповідно річні оцінки. Надіслали довідку, вя кій вказано, що такий-то учень навчався в такій-то школі і отримав відповідні оцінки за 2 семестр і річні. Я відправила фото нашому класному керівнику. Питань не було
моя теж табель за 1 семестр давала. Деякі вчителі врахували при виставленні річної оцінку за 1 семестр і поставили середню, частина оцінок співпала за обидва семестри, деякі поставили річну по вищій оцінці.
нам класний керівник пояснювала, що до 24/02 у дітей були якісь тематичні оцінки, написані контрольні у школі. І потім за ті теми, які дитина проходила в іншій школі, вони доставляють оцінки і виводять семестрову і річну. Тому оцінки у табелі можуть відрізнятися)
Але якщо така різниця, що 11 та 5 балів
може краще у вчителя запитати чому так 
у нас же не один вчитель. Це тепер кожного шукати координати та писати?
Документ про закінчення навчального року має бути один, наскільки я це розумію. А нам навіщось хочуть ще один видати. Може дитина ще буде вчитися у школі за місцем тимчасового проживання. Яка ситуація буде в серпні невідомо. Ми там писали лиш заяву з проханням зарахувати дитину на навчання.