0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я не злюсь. Я НЕ понимаю КАК можно так себя не уважать и не иметь чувства собственного достоинства. Это не черта конкретного человека, это черта всей нации - любить царя и соглашаться с тем, что ты бесправный холоп. Выборы Путина это подтверждают.https://youtu.be/jj1MTTArzPI Я показала эту ссылку не для того, чтоб тыкнуть в Них. А для того, чтоб тыкнуть в Нас: наши дети и внуки должны стать дальше нас от той ментальности. Для этого очень нужна самоидентификация нации.Можете кидать помидорами. Мне все равно.
АВІАКАТАСТРОФА УКРАЇНСЬКОГО ЛІТАКА В ІРАНІ: ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПЕРЕРВАВ ВІЗИТ ДО ОМАНУ І ЛЕТИТЬ ДО КИЄВА
а чиїм літаком? не медведчуківським часом
а чиїм літаком? не медведчуківським часом, той чосгось вчора саме прилетів у маскат ))
Чьим - то вопрос второй. Интересно куда. 1,5 часа был в Москве. У нас вроде погода лётная
Извините, забыл перед вами отчитаться.
О 8 ранку Офіс президента України заявив, що Зеленський перервав поїздку в Оман і термінового повертається до Києва. Тривалість польоту близько 5 годин. Зараз на годиннику сьома вечора. З моменту заяви пройшло 11 годин. Увага, питання. Де Президент?
Так, давно повинен був дати прямі коментарі стосовно надзвичайної ситуації, він як не як президент і це його прямий обов'язок. Ви ж його обирали? Чи вам знову "какая разніца"?
Та Фейсбук це таке...не всі його читають, подивися своїм виборцям прямо в очі (як на дебатах) і дай прямі коментарі. Ось так він і зовнішню політику веде, поки думатиме його круг пальця обведуть.
На Прямом идёт интервью с Оксаной Забужко