Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 253549 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Olya1985

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 097-314-75-02
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #6180 : 30 Серпня 2019, 10:22:56 »
Якби, не дай Бог, у полоні була ваша дитина, у когось єдиний син, вам було б цікаво яким чином, на яких умовах його відпустили?

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #6181 : 30 Серпня 2019, 10:38:43 »
Какие люди так считают, покажите.
вы отвечали на цитату

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6182 : 30 Серпня 2019, 10:40:02 »
Якби, не дай Бог, у полоні була ваша дитина, у когось єдиний син, вам було б цікаво яким чином, на яких умовах його відпустили?
не треба за когось вигадувати, хто що думає, і не думайте, що навколо одні суки, а одна ви добра, думаєте про батьків.
Ніхто не пише, що не треба міняти, чи ви десь таке тут прочитали?
Я писала, що для полонених та їх родичів обмін - це добре.
А от для країни - це ще питання, якщо брати до уваги більш широкий спектр. Розмови про щастя людей загалом - то справа пересічних громадян, нас із вами. А державні мужі мають думати, як не зробити щасливими одних за рахунок інших у далекій перспективі, з найменшим ризиком для країни.

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #6183 : 30 Серпня 2019, 10:56:20 »
ну какой хаос. люди считают, что он контролит . вопрос в том что, кого и как он контролит
я считаю и люди считают, разные вещи, не находите? Могу быть не права, на истину не претендую, но у Вас везде хай( хорош паниковать и разводить срач

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #6184 : 30 Серпня 2019, 10:58:19 »
Оля, о чем ты, все стратеги ..... Пока их не касается (. Я не знаю, почему у меня болит за каждого нашего пленного

Olya1985

• Звезда форума
  • 097-314-75-02
« Reply #6185 : 30 Серпня 2019, 11:03:04 »
Оля, о чем ты, все стратеги ..... Пока их не касается (. Я не знаю, почему у меня болит за каждого нашего пленного
Я уже поняла.... :wacko:

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #6186 : 30 Серпня 2019, 11:03:57 »
ну ви даєте, реально не розумієте???
я в шоці...

у всіх болить, але є різниця болить у 1-10  чи болить пізніше у мільйонів, зате 1-10 стало краще, але тільки до цього самого моменту "пізніше"

думайте трошки ширше, трошки далі свого особистого холодильника, емоції в тряпочку, як то кажуть

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6187 : 30 Серпня 2019, 11:15:34 »
ну ви даєте, реально не розумієте???
я в шоці...

у всіх болить, але є різниця болить у 1-10  чи болить пізніше у мільйонів, зате 1-10 стало краще, але тільки до цього самого моменту "пізніше"

думайте трошки ширше, трошки далі свого особистого холодильника, емоції в тряпочку, як то кажуть
Они реально не понимают. Большинство населения не понимает. Это объективная реальность.
Посмотрим на политику Зеленского. Он ведь тоже смотрел "снизу", а теперь придется "сверху" и выбирать из двух зол: плохо кому-то конкретно, но лучше всей стране в целом и на перспективу или наоборот. Выиграть на двух направлениях (полный холодильник и нет войны прямо сейчас, и хорошо всей стране на будущее) - не получится. Нужно выбирать.

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #6188 : 30 Серпня 2019, 11:20:19 »
Людському життю не має ціни,але все- таки умови обміну можуть бути різними і погоджуватись на обмін будь-якою ціною це ризик.врятувавши з тюрми цих 28 чоловік ми можемо загубити  сотні невинних хлопців.так,я думаю про це,за одного мого врятованого ви і ще десятки сімей втратять своїх дітей.
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
« Reply #6189 : 30 Серпня 2019, 11:26:16 »

Ну вообще-то конечно же да.

Olya1985

• Звезда форума
  • 097-314-75-02
« Reply #6190 : 30 Серпня 2019, 11:42:26 »
Ви так думаєте, поки особисто дана ситуація вас не стосується :wacko:
Та нехай мій син хоч і довічно сидить у полоні, пожертвую заради країни, а чому й ні?
Ню-ню)))

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6191 : 30 Серпня 2019, 12:03:41 »
Та нехай мій син хоч і довічно сидить у полоні, пожертвую заради країни, а чому й ні?
Ню-ню)))
саме тому ці рішення приймають не батьки полонених, бо так, у них одна мета - врятувати дитину любою ціною, навіть ціною життя чужої дитини.
рішення приймає стороння людина, у якої емоцій не повинно бути, ну окрім звичайної емпатії.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6192 : 30 Серпня 2019, 12:09:15 »
Цитувати
Россия затягивает обмен пленными, и провоцирует информационную волну, чтобы подтолкнуть власти Украины к выгодной для себя формуле обмена.

Дело в том, что Путин требует выдачи на обмен Владимира Цемаха - командира роты наемников в 2014-м в Снежном, который является одним из подозреваемых в расследовании гибели "Боинга МН-17".

https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/3201386249901649
ну і що президенту робити?
відпускати Цемаха і втратити можливість довести, що Боінг збили росіяни а не ми
чи любою ціною робити обмін?

Я йому не заздрю.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #6193 : 30 Серпня 2019, 12:11:01 »
саме тому ці рішення приймають не батьки полонених, бо так, у них одна мета - врятувати дитину любою ціною, навіть ціною життя чужої дитини.
рішення приймає стороння людина, у якої емоцій не повинно бути, ну окрім звичайної емпатії.
+100

до речі, батьки-батьками, а  якщо послухати життєві історії бійців, що були у полоні - самі полонені не згодні виходити аби вийти

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #6194 : 30 Серпня 2019, 12:13:30 »
Ню-ню)))
Ось такі ми різні,я б думала про вас,про вашу втрату і в душі кожен день корила би себе і просила  вибачення.а ви   переступили через мій біль і не згадали навіть( тому я рада,що це рішення приймаємо не ми з вами.
Мабуть,ми зараз маємо те,що маємо не просто так.
Хай усі діти будуть вдома, живі та  здорові.
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Kupi.cn.ua