Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 253591 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ера

• Звезда форума
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #6150 : 29 Серпня 2019, 15:06:28 »
ви ще маєте сумніви, що це офіційний голос нової влади? на попередній сторінці ви інакше реагували ))
це я помилилася щодо 72% )) повірять всі 73
Голосуй за Авакова, а то Порох нападе!!!

Да уж," легче одурачить людей, чем убедить их в том, что они одурачены" :(
Мир не меняется, меняемся мы...

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #6151 : 29 Серпня 2019, 15:11:16 »

Голосуй за Авакова, а то Порох нападе!!!
[/quote]
Раньше все боялись Путина,а вдруг Путин нападет.теперь все по-новому :слушайтесь,а  то Порох нападет)
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6152 : 29 Серпня 2019, 15:44:58 »
Богдан ещё тот троль, при этом не скрывает этого))) и ржёт как все с умным видом обсуждают)
угу. клоун та тролль - це сила. Ми врятуємо, тебе Франціє Україно.

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #6153 : 29 Серпня 2019, 16:01:52 »
угу. клоун та тролль - це сила. Ми врятуємо, тебе Франціє Україно.
не ну Вы можете обсуждать много, но он тролятина ещё та. Клоун и троль чуть разные вещи, но конечно же можно обсуждать Богдана нежели нашу дыры, это ж важнее. Не на то мы смотрим(. Эра накрохмаленых мужиков держащих ровно спинки и контролируя каждый мускул прошла и запиту на них у молоді уже нема.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6154 : 29 Серпня 2019, 16:09:14 »
не ну Вы можете обсуждать много, но он тролятина ещё та. Клоун и троль чуть разные вещи, но конечно же можно обсуждать Богдана нежели нашу дыры, это ж важнее. Не на то мы смотрим(. Эра накрохмаленых мужиков держащих ровно спинки и контролируя каждый мускул прошла и запиту на них у молоді уже нема.
ну хай я буду стара. але ера мужиків у трусах чухаючих волохате пузо. якось мене не радує

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #6155 : 29 Серпня 2019, 16:52:20 »
ну хай я буду стара. але ера мужиків у трусах чухаючих волохате пузо. якось мене не радує
Думаю дело не в возрасте, а в предвзятом отношении. У них хоть нимб на головах появиться, вы все равно будете искать каку и раздувать шкандали))
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6156 : 29 Серпня 2019, 17:08:07 »
Думаю дело не в возрасте, а в предвзятом отношении. У них хоть нимб на головах появиться, вы все равно будете искать каку и раздувать шкандали))
ні. якщо вони виконають хоча б 10-15% того, що обіцяють, я скажу, що вони молодці
але це не стосується кнопкодавства. звільнення депутатів за прогули. недоторканності тощо  - до речі я проти її відміни )) і все що йде під гаслом популізму накшал відібрати та поділити

є певні моменти у зовнішній політиці. але це окрема тема

ну такі да - не подобаються вони мені здебільшого - є окремі наче нічого на перший погляд

Зеленський не подобається. не сподобалася його промова - це не президент, це клоун, актор був за трибуною, Голохвастов бородько, але я визнаю, що йому складно, зокрема змінити свою артистичну натуру,  тай взагалі важко.

періодично кусати буду )) але то не шкандалі. треба ж мені розважатися

подивилася Гончарука
нічого конкретного. ніякої стратегії, окрім працюємо далі з МВФ
буде вам зростання 5-7%, але за рахунок чого ... відміни планової економіки. Правда, будемо без плану працювати? всі економіки світу планують не те що на 5 років. а на 105.
поки що мене все не обнадіює, а лякає
Подивимося
« Останнє редагування: 29 Серпня 2019, 17:31:25 від Kurabiye »

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6157 : 29 Серпня 2019, 17:37:35 »
терпіти не можу Королєвську, ще більше ніж зелених :)
але вона задала правиль питання: 5 конкретних кроків для захисту людей від війни, бідності
- відповідь - мені треба порадитися, але зробимо все, що зможемо.
вони просто не мають плана досі, що робити
оті закони про недоторканність і ще щось, це так, для відволікання уваги та криків народу урааа, так їм падлюкам і треба, бий, саджай, грабуй награблене
а плану розвитку вони так і не показують

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6158 : 29 Серпня 2019, 17:54:22 »
ооо за що вдячна. так за те, що не було дебільних букетів при призначенні прем'єра та поцілунків

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #6159 : 29 Серпня 2019, 18:01:12 »
Олексія Гончарука призначили Прем’єр-міністром. Новий очільник Кабміну родом з Городні
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6160 : 29 Серпня 2019, 18:15:57 »
міністр оборони зник

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6161 : 29 Серпня 2019, 18:48:59 »
все, я люблю цю раду )) вона мені нагадує раду першого скликання, там було багато яскравих особистостей, було кого послухати, за ким слідкувати  :)
і тут буде весело ))

Цитувати
"Х.. им в ж...!" Вот так новый глава комитета по здравоохранению Радуцкий определил свою переговорную позицию по избранию кандидатки на пост министра здравоохранения - Зоряны Черненко
https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/3199480443425563

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #6162 : 29 Серпня 2019, 21:09:37 »
Ліза Богуцька (СН) прихильниця Саакашвілі у минулому
заявила, що оскільки Порошенко готує заколот, то вони змушені лишити Авакова міністром ))
у нас теперь порошенко как бабайка :D. это ж надо так его боятся, чтоб авакова оставить. и чем аваков им поможет?

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #6163 : 29 Серпня 2019, 21:10:39 »
Да какой там заколот он может приготовить, бредятина полная :)
но люди подхватили и боятся теперь...

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6164 : 29 Серпня 2019, 21:43:11 »
у нас теперь порошенко как бабайка :D. это ж надо так его боятся, чтоб авакова оставить. и чем аваков им поможет?
;D где-то я это уже слышала:
— Смелость — это еще не все, — сказал Визгун. — Преданность и послушание — вот что самое важное. Что же касается битвы у коровника, то я верю, придет время, когда станет ясно, что роль Сноуболла была значительно преувеличена. Дисциплина, товарищи, железная дисциплина! Вот лозунг сегодняшнего дня! Стоит сделать один неверный шаг, — и враги одолеют нас! И, конечно, товарищи, вы не хотите возвращения Джонса?
И, как всегда, этот аргумент оказался неопровержимым. Конечно, никто из животных не хотел возвращения Джонса; и если споры о том, как проводить утро воскресенья, могли вернуть его, то эти споры, без сомнения, надо было кончать. Боксер, у которого теперь было достаточно времени подумать, выразил обуревавшие его чувства словами: «Если товарищ Наполеон так сказал, то, значит, это правильно». И после этого в дополнение к своему девизу «Я буду работать еще больше» он изрек еще один афоризм: «Наполеон всегда прав».

https://ru.wikiquote.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80

Kupi.cn.ua