0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Кстати что то порошута вчера небыло
Сегодня можно его поздравлять
Довго думала, але все ж наважилась викласти..Тука спрогнозував, що буде якщо політики “розвернуть” Україну в бік РФ...https://startko.co.ua/7248/roksolana/?fbclid=IwAR3eIfuEA8Ab1ymECy6pfITdKAXQ3G7JBnz3zdVd88sDIC8qeIscvaCRA3A“А хто сказав, що політичне? За оцінками відомої швейцарської компанії, яка зараз працює в Україні, в нас вже налічується біля 4,5 мільйонів “стволів”. В переважній більшості це озброєння – в руках тих людей, які виступають з діаметрально протилежними поглядами. І вони здебільшого належать до тієї пасіонарної меншості, яка здатна віддати свої життя заради ідей. І вони просто не дадуть нікому це зробити. Як би хто не хотів. Чи то Медведчук, чи президент Зеленський, чи вони обидва – не має значення. Просто є велика кількість людей, яка не дасть нікому цього зробити за будь-яких обставин. Ці люди можуть самоорганізуватися, так. У вигляді Повстанської армії наприклад, так. Ну ми вже маємо досвід, вже люди навчені. І добровольчі батальйони… Вже людей, навчених із нічого створювати організовані військові підрозділи, більше ніж вистачає. Тому жартувати з цими питаннями вкрай небезпечно”, – підкреслив Тука.
взагалі такого не було, я писала в темі про подорожі, там теж хтось писав про німців негатив...може справді нам пощастило ,всі були адекватні
Тука мне нравится. Конечно, это крайний вариант, но действительно возможный. Надеемся, что это хороший сдерживающий фактор. Но он будет работать только при наличии понимания мотивов этих людей. Есть понимание - прогнозируются последствия. Только я не уверена, что такое понимание есть
Конечно , солнце, только одна поправочка, ребенка мыла его мама, а книжечка в сторонке лежала. Сарказм это не твое
"Это ирония, где Вы там сарказм увидели?А что не ее - так и хорошо, сарказм - это удел злюк
Не хочу писати зайвого..Лише одне , в тому ж і справа, що мотиви прийдешньої влади нам не відомі..А там будемо бачити.
Я имела ввиду немножко другое: понимает ли новая власть мотивы людей, которые пошли на Майдан, а потом добровольцами. Сомневаюсь. А поэтому вряд ли власть сможет спрогнозировать реакцию этих людей на свои возможные действия. Поэтому сдерживающий фактор как бы есть, но не факт.
Зупинена дія наказу міноборони про перехід на нову систему харчування )) привіт усім військовослужбовцям, частини яких не встигли перейти на цю систему