0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Странный вопрос, половину фильмов надо под статью тогда. Цензура пропустила.
Теми, на яких зосередимо увагу:1. Політична стратегія2. Публічна політика3. Макроекономіка та бюджетний процес4. Секторальність (мікро, регуляція, децентралізація, безпека та оборона, освіта, цифровізація і тд)5. Законодавча рамка (нормопроектування, регламент, уряд)6. Soft-skills та стратегічні комунікаціїЦе буде однотижневий інтенсив.
Це піздець, я вибачаюсь. І реальність - піздець, і Ваші спроби ії прикрасити цим інтенсивом.
серйозно???я думала, мене вже не здивує ніщо...це якесь знущання
Це прорив в освіті...
точно, для тих, хто не читає книжки...цікаво було спостерігати за іноземцями (в більшості німці), які на пляжі читали книжки, хто класичну паперову, хто електронну...
Немцы(иностранцы) тоже есть разные, сначала классику читают , а потом в бассейне моют ребенка с ног до головы вымазанного морожкой. Может конечно в книге прочитали что так можно
це зрозуміло, що є різні, головне рівнятись на краще і покращувати себе, а не дозволяти собі бути свинтусом, бо "німці" собі це дозволили...
В бассейнах еще и дети писают регулярно
Але так роблять лише замурзані в морожку діти наглих та невихованих німців.. в той час коли їх мами читают книжки..