Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 257292 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #4770 : 01 Липня 2019, 11:23:22 »
Насколько я читал, то занимался регистрацией своей торговой марки.

Ну начинается, на сколько я читал .. :)
Реально что-ли сам присутствовал?

Irina-1203

• Местный житель
  • Стать: Жіноча
  • тел 0637411350
« Reply #4771 : 01 Липня 2019, 11:54:01 »
Странно что вы позорище Вакарчука не обсудили до сих пор:)
Короткий отрывок
https://www.youtube.com/watch?v=1uBQU2z7gVg
  ;D Я видела эти дебаты. Это действительно был жах. Как певец он мне нравится, но как политик....   ЮВ с такой жалостью на него смотрела.

Окси-окси

• Звезда форума
  • Жизнь прекрасна!
« Reply #4772 : 01 Липня 2019, 11:58:10 »
Ну вот ради показухи не вижу смысла мучать себя. Все блин тарахтели на русском и было норм, а теперь вдруг украинофобами заделались.
Ну вот и я о том же ))
Тарахтят на русском, а пишут тут продумывая/ переводя речи на украинском.
 Этника сейчас в моде !

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #4773 : 01 Липня 2019, 12:03:13 »
  ;D Я видела эти дебаты. Это действительно был жах. Как певец он мне нравится, но как политик....   ЮВ с такой жалостью на него смотрела.

Мне и как певец нет:) Сейчас еще вообще ассоциации стали такие <рыгающий смайлик>

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #4774 : 01 Липня 2019, 12:09:51 »
Не ну а такое вам как (с временной метки и почти до конца) https://youtu.be/yHbcoRtsSgg?t=552
Не важно на каком канале видео, сути это не меняет, никто же не виноват, что никто другой таких вопросов не задаёт человеку и не записывает видео об этом :)

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #4775 : 01 Липня 2019, 12:12:28 »
Не ну а такое вам как (с временной метки и почти до конца) https://youtu.be/yHbcoRtsSgg?t=552
Не важно на каком канале видео, сути это не меняет, никто же не виноват, что никто другой таких вопросов не задаёт человеку и не записывает видео об этом :)

Вот реально, после подобного, за "Голос" может проголосовать только последний дебил отбитый :) И их 8%..

Ера

• Звезда форума
« Reply #4776 : 01 Липня 2019, 12:16:36 »
Ну вот и я о том же ))
 Этника сейчас в моде !

Раньше было как-то наоборот -думали на украинском, а надо было говорить на русском...и возмущаться нельзя было...Так что проехали...   :daisy:
Мир не меняется, меняемся мы...

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #4777 : 01 Липня 2019, 12:30:20 »
Ну вот и я о том же ))
 Этника сейчас в моде !
ну якщо на момент мого вступу до школи була тільки 1 україномовна школа, і люди навкруги крутили пальцем, коли дізнавалися, що мене туди зібралися віддавати батьки, то в чому ви кого звинувачуєте зараз?  в намаганні розмовляти мовою наших батьків, дідусів та бабусь???
це явно не з нами щось не так   ???

дивлюсь на племінницю, приїздить тільки влітку з Росії до нас, "дякую" після перекусу - вже й за рік не забулося, мультики всі українською дивиться і видає такі слова українською, які тільки там могла почути
тому українська повинна бути всюди, лунати з телевізора, радіо, в інтернеті новини в першу чергу українською, тільки тоді не будемо "тарахтеть"

наші спортсмен круто виступили на європейських іграх у Мінську, треті в командному заліку, перші в легкій атлетиці серед 50 країн-учасників, хотіла запостити новину в тему новин, хоча там впевнено лідирують жабки , так не знайшла такої підсумкової новини українською, це ненормально   :wacko:

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #4778 : 01 Липня 2019, 12:31:42 »
Раньше было как-то наоборот -думали на украинском, а надо было говорить на русском...и возмущаться нельзя было...Так что проехали...   :daisy:
так і було, а бо ти як-небуть говориш російською (привіт суржик), або ти бидло (особливо ніжні баришні хай вибачають)

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #4780 : 01 Липня 2019, 12:36:23 »
Куницкого (ZP Sanek) топят 3,14дарасы, пытаются не допустить . Это наверное самый достойный чел, который в раду идёт, это ппц.

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #4781 : 01 Липня 2019, 13:05:24 »
Куницкого (ZP Sanek) топят 3,14дарасы, пытаются не допустить . Это наверное самый достойный чел, который в раду идёт, это ппц.
так гражданство двойное или нет?)
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #4782 : 01 Липня 2019, 13:07:47 »
Ну вот и я о том же ))
 Этника сейчас в моде !
Якщо чесно, мені важко вас зрозуміти..Тим паче ви етнічна украінка..Звідки така зневага до РІДНОІ культури та мови?  ???

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #4783 : 01 Липня 2019, 13:11:02 »
так гражданство двойное или нет?)

Скорее всего вброс, но даже если оно и есть, у нас пол рады с двойным, и при том еще и ублюдки, а это норм чел.
А вот кстати у Грановского, против которого он идет по округу, точно есть Венгерский паспорт :) И тот еще и ублюдок из ближайшего окружения Пети.
« Останнє редагування: 01 Липня 2019, 13:12:34 від parashutist »

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4784 : 01 Липня 2019, 13:11:21 »
Неграмотные что-ли??
там теж є свої причини на те.
1) ті, хто переїхав із села швиденько намагалися перейти на російську, щоб бути гарадским. Бо українська мова відраз тебе відправляла в категорію селюка. Ооооо, село понаехало.
Люди намагалися пристосуватися.

2)Щодо Чернігова, то колись у 80-ті була статистика, що у ньому проживає 10 тисяч віськових пенсіонерів. Більшість з них переїхала з Росії. + їхні сім'ї. От і дивимося, який відсоток населення не те, що не розмовляв українською, а й не чув її ніколи. Хіба що Маруся, раз, два, три, калина, чорнявая дівчина або Несе Галя воду.
Не кажучи про те, що з них добрячий відсоток ненавидів все українське. Сама знала таку сім'ю. Жили тут, а від усього українського їх аж тіпало.

правильно й роблять, нічого було биквати перед ізраільським поліціянтом своїм ізраільським паспортом )) Люди ж уважно дивляться його відосики.

Коли він йшов у владу, він не знав, що буде під прицілом? Не знав, що будуть заглядати у кишеню, паспорт, декларацію, навіть у труси? Тепер знає.

Чи йому можна мати два паспорти? Про стару владу не треба, там усі скотиняки, а в новій же владі всі чесні та порядні. чи нє?