Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Какие на даный момент популярные имена для деток  (Прочитано 117178 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
  • Все ВСЕГДА заканчивается хорошо!!! :)
К Олеговне какое имя не приставь, все равно нехорошо будет  :D
да уж- это отчество для девочек не очень звучит :(

Об оплате и раздаче, пожалуйста, в личку.

Катерина27

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • т.0963407197
девочки,а Соня Денисовна как вам?

Irka

• Звезда форума
девочки,а Соня Денисовна как вам?
Так она же с отчеством будет София Денисовна

Катерина27

• Звезда форума
  • т.0963407197
Так она же с отчеством будет София Денисовна
да в том то и дело,что её зарегистрировали именно Соней,а не Софией

Yulana

• Местный житель
А у меня на работе есть женщина с именем Олимпиада,правда пишет она его по-моему Алимпиада.Слышала подруги ее,кто Оля,кто Лиля зовет,а мы все по отчеству. А еще мою крестницу назвали Тамила да еще и Олеговна. У меня язык не поворачивается ее по имени называть, так я Милой зову. Как-то милее и нежнее.

Я не по теме, но у моего мужа бабушку зовут Олимпиада, а все называют Липа  :D А мою бабушку Тамила (Мила), правда она Григорьевна.
« Останнє редагування: 03 Лютого 2012, 13:10:51 від Yulana »

Киииса

• Звезда форума
у меня прабабушек звали Агафья и Ефросинья :)

АннаZ

• Постоялец
Тамила Григорьевна самая мировая бабушка. И слышала,что ее только Милой называли.Она такая и есть милая. Ну Липа это отдельная история... :D

Антошина мама

• ★SuperStar★
  • просьба к оргам-пишите мне про оплату в личку пож
согласна, что олеговна в любом случае не сильно удачное отчество :D
такс,попрошу не ля-ля 8) шож делать,коль родители Олегом нарекли

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
Та ничего уже  :D Но родителям стоило хорошенько перед тем, как давать имя ребенку, подумать  ::)

Антошина мама

• ★SuperStar★
  • просьба к оргам-пишите мне про оплату в личку пож
сомневаюсь, что когда родители называют мальчика таким именем, как им нравится.они в тот момент задумываются о том, КАК это потом будет в отчестве звучать :-X.ну если и задумываются-маленький %.вот я только-только представила,проговорила,точнее

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
  • Все ВСЕГДА заканчивается хорошо!!! :)
сомневаюсь, что когда родители называют мальчика таким именем, как им нравится.они в тот момент задумываются о том, КАК это потом будет в отчестве звучать :-X.
Нужно создать движение в этом направлении. Даешь имя мальчику- подумай как это в отчестве звучит.  ;D

Об оплате и раздаче, пожалуйста, в личку.

Алиса

• Звезда форума
а у меня прабабушку звали Мотрёной- красавица была- синеглазая блондинка:))), называли её Мотря или Мотя, так мама рассказывала-бабулька удивлялась, почему же её красивым именем девочек редко совсем называют:), а другую бабушку звали Варвара, а называли её Варварушка, мне очень нравятся оба имени, что-то в них есть исконно Русское, такое тёплое и земное, правда не знаю как бы я дочь назвала, а сын у меня ИВАН.

alin_ka

• Звезда форума
на городе статья про популярные имена 2011 года http://www.gorod.cn.ua/news_32680.html

"Бажання деяких батьків виділитися з натовпу і привернути до себе увагу призводить до того, що дитині дається ну дуже нетривіальне ім’я. Судіть самі. Упродовж 2011 року у відділі державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Чернігівського міського управління юстиції були зареєстровані хлопчики з такими іменами як Джастін, Анастас, Карим, Ратмир, Ротмир, Марат, Спартак, Даніель, Ерік. Не відставали й батьки, у яких народилися донечки — Ірит, Каміла, Аміла, Версавія, Альвіна, Єва-Евеліна. А іноді батьки називають своїх дітей і зовсім рідкісними, дохристиянськими, а іноді навіть вигаданими іменами: Любава-Еліз, Доляна, Ведана, Божена, Сабіна.
 Водночас не зменшується кількість фактів, коли батьки бажають назвати дитину такими іменами, що не відповідають правилам правопису. Приміром, наполягають, аби дитину записали як Глєб, тоді як в українському правописі — Гліб, або ж Дмитрій (Дмитро). Особливо часто зустрічаються декілька російськомовних варіацій українських імен Кирило, Микита, Орина та Ганна (на кшталт Даніїл, Кіріл, Кирил, Никита, Аріна, Анна). Часто батьки просять зареєструвати скорочену варіацію ім’я, наприклад, Анюта, Альона, Марічка, Ліна замість Ганни, Олени, Марії, Ангеліни тощо.

Для того, щоб дитині дати ім’я, що не передбачене українським правописом, потрібна письмова згода обох батьків. Наталія Іванцова розповіла, що в таких випадках працівники ДРАЦСу завжди попереджають батьків про можливі труднощі в майбутньому при оформленні їх дітьми різних документів. Та й про те, чи милозвучно нетипове ім’я поєднуватиметься з прізвищем та по батькові, як із нього в майбутньому утвориться «по батькові» — про це теж нагадують, але відмовити, якщо батьки наполягають, не можуть.

Що ж до найпоширеніших імен 2011 року, то це Поліна, Софія, Анастасія, Ілля, Олександр та Іван. Серед жіночих лідерами також є імена Марія, Катерина, Олександра. Серед чоловічих імен вже декілька останніх років на піку популярності імена Кирило, Микита та Данило (у різній транскрипції). Саме так нарекли більшість із 3062 маленьких чернігівців, які народилися минулого року в Чернігові та були зареєстровані у відділі державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Чернігівського міського управління юстиції.
 Останніми роками, за словами Наталії Іванцової, все частіше батьки називають своїх дітей такими незаслужено забутими іменами як Остап, Тимофій, Макар, Лука, Аристарх, Варвара, Евангеліна, Орина, Лукерія, Аксинія."

Rorikovna

• Постоялец
А у меня старшая Адель младшая Аврора :P

Мaринка

• Местный житель
  • 0630259293
А у меня старшая Адель младшая Аврора :P
прикольное имя Адель, а что оно означает?

Kupi.cn.ua