0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Девочки, может кто то подскажет где можно дешевле в частной лаборатории сдать анализ на кальцитонин и паратгармонЗаранее благодарна
всі ціни в приватних лабораторіях доступні на їх сайтах, просто відкривайте і порівнюйте про кальцитонін - якщо він цікавить в якості онкомаркера - моя лікарка радила здавати в Ділі, а все інше - де завгодно
Дівчата ,підкажіть ще ,будь ласка, хто оперувався в м. Київ в інстітуті ендокрінології на Вишгородській, гарного оперуючого хірурга.Дякую.
Добрий вечір! Поділіться відгуками про ендокринолога в дитячій поліклініці на Пирогова.
Марина Михайлівна єдина ,найкраща [/quoteА як ії прізвище? Бо, коли записувалися до лікаря, казали тільки про Пекур, не знаю її ім'я, по батькові. В дитини виявили проблеми, направили для здачі гормонів. Хотілось би потім отримати правильні призначення
Цитата: Ромашка12 від 13 Листопада 2024, 22:24:13Марина Михайлівна єдина ,найкраща [/quoteА як ії прізвище? Бо, коли записувалися до лікаря, казали тільки про Пекур, не знаю її ім'я, по батькові. В дитини виявили проблеми, направили для здачі гормонів. Хотілось би потім отримати правильні призначення Фесюн М.М
Дівчат, порадьте толкового лікаря в Чернігові..В Київ поки потреби гострої їхати не має
В обласній лікарні у відділені ендо. Губар Наталія, чудовий лікар.