Здрастуйте наші друзі та помічники. Вибачте, що не писала новини про Ксюшу, але не було змоги.
У Ксенії розпочався другий трудовий тиждень. Реабілітація проходить дуже добре, Ксенія як завжди працює не шкодуючи сил. Старається на всіх заняттях і завжди посміхається. Як би не було їй важко, вона посміхається і радіє життю. Жартує з інструментами, її знають усі, навіть ті, у кого вона не займається. А ось вихідні у нас минули не дуже. У Ксенії знову безсоння. Наступного тижня хочу її записати на прийом до невролога, що нам робити з безсонням. Поки приминали ліки, все було добре, а зараз знову. Вона нервує, що не може заснути і разом із нею і я не сплю.
Наприкінці першого тижня, Ксюша помітно втомилася і розслабилася, почала гірше ходити - це нормально, але після вихідних Ксюша стала міцнішою і стала впевненішою та рівнішою ходьба. Так буде і після другого тижня, але відпочивши два-три дні Ксюша помітно зміцніє.
У Ксюші дуже насичений графік:
Ходьба G-EO;
Логопед
Масаж
ЛФК
Медово-воскове обгортання
Басейн
Ходьба на підвісній
Рефлексотерапія (акупунктура)
Ми в клініці з 9-00 до 14-00, але Ксюша ще приїжджаючи додому їсть і робить свою обов'язкову зарядку: зміцнення шиї та спини і стоїть самостійно біля опори для страховки. Хоча за домашню зарядку під час реабілітації я їй нічого не говорю, це її бажання.
Закрити збір можна лише завдяки великій кількості людей.
На превеликий жаль, у нас немає таких знайомств та зв'язків з такими людьми, які б змогли закрити збір. І все, що мені залишається, це просити небайдужих людей допомогти Ксюшеньці.
Будь-яка сума подарує нам велику надію! Благаємо про допомогу!
Надходжень не було.
МИ НА ЛІКУВАННІ!!!
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 12 603,65 грнРеквізити для допомоги:Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023
КСЕНІЯ ПРАЦЮЄ!!!!https://youtube.com/shorts/fJGc1OhMTB0?si=1lRfc1DLo7mSYWM-.jpg)
.jpg)
.jpg)