Здрастуйте наші друзі та помічники. Ксюша продовжує лікуватися. Стан ясен значно кращий, пропав неприємний запах, ясна стали менше кровоточити, але ще при чищенні зубів трохи кровоточать і біль теж став набагато меншим. Але ми ще продовжуємо лікування, я мажу маззю Ксюші ясна тричі на день, щоб знімало запалення, бризкаю рот спреєм від інфекції і вона ще розсмоктує таблетки, чищу язик розчином із содою і роблю примочки з ромашкою. І результат є. На третій день після лікування результат був мінімальний і я вже задумалася, щоб дати антибіотик, і подзвонила лікарю, вона нам призначила мазь для ясен, почала мазати і стан значно кращий. А в перші дні після кожної ночі я міняла Ксюші постільну білизну, по перше на білизні були кров'яні плями і був жахливий запах, це, звичайно, було дуже неприємно, по друге, Ксюша дуже засмучувалась, що боліло і що був такий запах. Сьогодні нам на прийом до лікаря на огляд і маємо ще зробити повторно ультрозвукове чищення зубів.
Також ходимо на заняття до логопеда, тільки поки не роблять лікувальний масаж у роті, працюють над диханням та вимовою звуків.
Я дуже прошу Вас про допомогу. Реабілітації вже дуже скоро. Ми розуміємо, що ВІЙНА, ми теж її переживаємо і вже двічі змінювали місце проживання, втрачали рідних, двоюрідний брат зник безвісти, війна розділила нашу родину, тато, рідний брат, тітки та двоюрідні брати та сестри залишились у Донецьку. До мами на цвинтар не можу сходити, вона теж залишилася в Донецьку. Це дуже важко, але в нас ще й внутрішня війна - за здоров'я нашої донечки. На превеликий жаль ми не можемо впоратися самі, ми звичайно робимо все, що можемо, Ксюша щодня робить зарядку і їй не потрібно нагадувати, вона розуміє, що для неї це життєво необхідно, але також їй потрібна і комплексна реабілітація з фахівцями та професійною медичною технікою. Ми просимо Вас допомогти Ксюші. Останні роки два мало хто допомагає, в основному це одні й ті самі люди, яким я хочу сказати велике спасибі, завдяки вам Ксюша продовжує реабілітуватися. Низький Вам уклін.
Ми просимо допомоги у кожного, Вашої підтримки та розуміння. Будь ласка, не проходьте повз наші прохання про допомогу, вона нам дуже потрібна!!!
Надходження на картку Монобанку:
30 грн Іщенко Андрій
3000 грн Іван Дячук
500 грн Наталія Івлєва
Реабілітація з 08.09.2025 р.
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 34 270 грн
Реквізити для допомоги:Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023