Всього голосів: 57
Голосування закінчилося: 26 Січня 2016, 12:25:08
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
И закажите энтоцид 5 шт или Метаризин. Что будет.
Оплатила 90,16 только что.Мне два флакона препарата от медведки на один раз использовать и на пять соток хватит?
Заходи боротьби з капустянкою (медведкою). Для виловлювання капустянки влаштовують ями з вареною пшеницею або перловою крупою, яку на протязі доби настоюють у боверині (на 1 відро вареної крупи – 900 мл «Боверину»), куди вона охоче забирається і гине. Найбільш вражені ділянки, особливо на малині і суниці, проливають розчином «Боверину» (100 мл на 10 л води). Обов’язкове обприскування вологого (!) ґрунту препаратом «Метаризин» навесні і восени.
кашу я медведке точно варить не буду . Давайте два литра метаризина. Один весной один на осень. Сегодня мама откопала штук восемь кладок яиц медведки. Это ж сколько их было бы, а сколько ещё осталось!!!Свой заказ из остатков могу забрать в понедельник у мамы с 12 до 13?
мне пож еще фитодоктор 3 шт+актофит мал 1 шти против кололада 3шт
передайте будь ласка на укртелеком, теж мама там працює, якраз в середу в день, так і забере заодно, чи я підбіжу заберу
Примите заказ- фитодоктор - 3 шт, колорадоцил -2 шт, урожай овощные- 2 шт, метаризин -1 шт
330 мл. номер карты?