Всього голосів: 211
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Очень красиво
Красотища!
подскажите, кто вышивал портреты (фото друзей, близких)? Как делали схему? знаю что есть программы, но там разбивка идет на оооочень много цветов. может кто стыкался?
Девочки, подскажите где в Че можно купить лампу для вышивания, чтоб на пяльца клипсой крепилась?
Я покупала себе такую http://www.sierratradingpost.com/mighty-bright-eflex-ereader-book-light~p~6154r/?showlocalization=True для электронной книги. Но иногда использую и при вышивке, креплю на пяльца.
Спасибо. Из-за границы не успеет приехать, уже смотрела похожие варианты. Вот думаю может кто видел в магазинах
дЕВОЧКИ, подскажете, где в Чернигове можно купить женскую рубаху под вышивку? Хочу сама вышить, а шить лень.
Значення вишитих картинКвартирне питанняТекст, що розкриваєтьсяВишитий БУДИНОЧОК сприяє появі свого житла. Неважливо, чи буде це набір який то фірми, вишивка по схемі, хрестиком, гобеленовим швом або гладдю. Не важливо, чи буде це сільська хатинка або розкішний особняк. Будь-який будинок допоможе поліпшити житлові умови. З досвіду вишивальниць - вишивалися і невеликі картинки і грандіозні будівлі - прикмета працює.Здоров'яТекст, що розкриваєтьсяЖУРАВЛІ (бажано пара журавлів поруч з сосновим гілкою або деревцем) - один з найголовніших символів здоров'я. Так само символом здоров'я вважається ПЕРСИК.Успіх у бізнесі, гроші, багатствоТекст, що розкриваєтьсяВІТРИЛЬНИК - вишивається, щоб привернути успіх у справах. Він означає символічне "прибуття" удачі. Вишивати потрібно саме не сучасний кораблик, дерев'яний, але гарний, потужний, і зовні надійний. Коли будете вішати, акуратно вибирайте місце, він не повинен висіти навпроти входу, повинен "плисти в будинок", тобто повинен бути звернений носом усередину будинку. АвтомобільТекст, що розкриваєтьсяВишита МАШИНА неодноразово допомагала вишивали обзавестися чотириколісним одним. Ви можете вишити будь-який автомобіль - від Феррарі до антикварного Опеля 1898СИМВОЛИ У ФЕН-ШУЙ Фен-Шуй - наука, що дає розуміння того, як наше оточення впливає на наше фізичне і емоційне здоров'я. Ето- система відомий, заснована на вивченні Природи. Она дозволяє змінювати і підсилювати енергію Вашого оточення. Символи дуже важливі у Фен-Шуй, вони допомагають гармонізувати простір, подавлять негатив, притягувати енергію достатку і успіху, виконувати бажання... Оскільки більшість прикмет прийшли до нас з Фен-Шуй, ниже приводяться значення основних символів.Текст, що розкриваєтьсяАЙВА - Родючість і щасливий шлюб БАБКА(стрикоза) – Витонченість БАМБУК - Здоров'я, довголіття, гнучкість. Є провідником сприятливої енергії БИК - Надійність і сила. Довге і плідне життя, стабільна і стійка БДЖОЛА - Працьовитість, успіх в науці, мистецтві, торгівлі ВАЗА - Спокій; ваза, наповнена чим-небудь, - символ притягнення багатства ВЕДМІДЬ - Символ сили і мужності КІНЬ - Знак перемоги, хоробрості, власті КІНЬ (ЛОША) - Заступник дітей. Символізує швидкість, завзятість, дарує сили і витривалість, а дітям - швидкий розвиток КАЖАН - Щастя. П'ять кажанів - "п'ять благ" - довголіття, багатство, здоров'я, чеснота, життя до кінця, зумовленого долею КОЛІБРІ - Символ радості життя КОРОП - Успіх і духовні досягнення. Дев'ять коропів символізують процвітання і матеріальне благополуччя. Два карпа- Символ повної гармонії стосунків між чоловіком і жінкою КОШИК - Наповнена чим-небудь - символ достатку, родючості, достатку ЛАСТІВКИ - Успіх і достаток ЛЕБІДЬ - Витонченість, краса, чистота, вірність ЛЕВ - Енергія і доблесть. Захисник будинку і суспільних місць ЛЕЛЕКА - Довголіття, щаслива і утихомирена старість ЛЕОПАРД – Хоробрість ЛОТОС - Досконалість, духовна витонченість, світ, жіночий геній, літо, плодючість МАВПА - Оригінальність мислення, хитроуміє, кмітливість МАГНОЛІЯ, ОРХІДЕЯ - Любов, вишуканість П СОСНА - Символ довгого життя, вірності і відданості ТИГР - Захисник від злих духів, символізує силу і потужність ФЕНІКС - Символізує тепло сонця, літа і вогню. Допомагає бездітним парам. Фенікс в парі з Драконом зображається під час весіллів як символ плідного союзу, щасливого браку і здорових дітей ХУРМА – Радість ХРИЗАНТЕМА - Успіх ЧАПЛЯ - Символізує вірність і довголіття ЧЕРЕПАХА - Довголіття, сила, витривалість. Символізує неухильний рух вперед. ЧОВЕН - Символ успіху, що прибуває, в справах, безпеці, надії ЩУР - Достаток, заможність, благополуччя
в "Світі сучасного рукоділля" видела и муж. и жен., но не советую -дорого и качество (скатывается уже во время вышивки).
Там внизу Розрахунок приблизної вартості вишитої картини если заказывать вышивку на сайте, но можно примерно подсчитать стоимость своей работы.http://www.dianaplus.com.ua/index.php/ua/virobu-na-zakaz
Вот такую красоту закончила