Чернігівський форум про дітей

Голосування

Как давно Вы увлекаетесь вышивкой

менее 1 года
 30 (13.4%)
от 1 до 2 лет
 22 (9.8%)
от 2 до 5 лет
 41 (18.3%)
более 5 лет
 131 (58.5%)

Всього голосів: 211

Автор Тема: Вышивка  (Прочитано 340426 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Jolie

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 0634319910 Вика.
Re: Вышивка
« Reply #4875 : 04 Червня 2014, 09:03:04 »
купили по метражу багет и сделали рамку, а покупали и на Вене, и в Епицентре, и еще возле детского мира(теперь там торговый центр Аквариум или как то так - не помню как называется, за поликлиникой который сразу)
спасибки

Funtic

• Звезда форума
« Reply #4876 : 04 Червня 2014, 12:45:07 »
Значення вишитих картин

Квартирне питання
Текст, що розкривається
Вишитий БУДИНОЧОК сприяє появі свого житла. Неважливо, чи буде це набір який то фірми, вишивка по схемі, хрестиком, гобеленовим швом або гладдю. Не важливо, чи буде це сільська хатинка або розкішний особняк. Будь-який будинок допоможе поліпшити житлові умови. З досвіду вишивальниць - вишивалися і невеликі картинки і грандіозні будівлі - прикмета працює.

Любов, вийти заміж

Текст, що розкривається
МАКИ і Макові поля (та й взагалі, квіткові поля) - до «чоловічій силі».
 ХЛОПЦІ вишивка тварин чи птахів - двох лелек, качечок, пару вовків сприяє зустрічі зі своєю половинкою, а також сімейного благополуччя. Особливо добре, якщо в будинку висить картина з парою вовків.
 Якщо Ви будете вишивати пару людей - чоловіка і жінку, то в ідеалі вони повинні триматися за руки або цілуватися.
 Зустрічі з коханою людиною чудово сприяють Півонії.
 ПІОН - квітка радості, символ вишуканої пристрасті та плотського кохання. Він є самим сприятливим символом для молодих подружніх пар. Зображення півонії в спальні або в секторі любові - чудовий талісман, але його сприятливу дію актуально тільки в перші роки шлюбу. Коли народжуються діти і молода дружина стає матір'ю, півонії в спальні починають символізувати невірність. Тобто півонії краще вишивати парам у яких немає ще діточок, щоб, не спровокувати невірність у шлюбі. Тому після кількох років щасливого шлюбу замініть вишивку на іншу.
 Щоб прискорити весілля, можна вишити золоті обручки на червоному (обов'язково!) Фоні (думаю, можна і на червоній канві).
 Якщо незаміжня дівчина вишиє Єдинорога, то вона в найближчому майбутньому вийде заміж.

Здоров'я

Текст, що розкривається
ЖУРАВЛІ (бажано пара журавлів поруч з сосновим гілкою або деревцем) - один з найголовніших символів здоров'я. Так само символом здоров'я вважається ПЕРСИК.

Успіх у бізнесі, гроші, багатство
Текст, що розкривається
ВІТРИЛЬНИК - вишивається, щоб привернути успіх у справах. Він означає символічне "прибуття" удачі. Вишивати потрібно саме не сучасний кораблик, дерев'яний, але гарний, потужний, і зовні надійний. Коли будете вішати, акуратно вибирайте місце, він не повинен висіти навпроти входу, повинен "плисти в будинок", тобто повинен бути звернений носом усередину будинку.
 ЗОЛОТА РИБКА - успіх у фінансових справах.
 КАРПИ - символізують багатство.
 Тринога ЖАБА з монеткою в роті - символ великої удачі. Один з ефективних талісманів для зони багатства. Приносить багатство, збільшує грошову удачу. Розміщувати краще в зоні багатства (південно-східний сектор). Розташовувати потрібно - ніби вона встрибують в будинок.
 ПІДКОВА - символ удачі, достатку і благоденства. За Фен-шуй рекомендується розміщувати кінцями вгору.
 ГРОШОВИЙ ДЕРЕВО - до багатства і тяжінню грошей, але тільки в тому випадку якщо вишито правильно:
 По фен-шуй на деревце повинно бути:
 - Непарна кількість монет (інакше гроші будуть зменшуватися, а не прибувати). Краще всього якщо монеток буде 9. Монети обов'язково повинні бути з дірочкою посередині і ієрогліфами
 - Непарна кількість квітів, а краще 3 квітки. Квіти повинні бути на подобу квітучої вишні.
 Прикріплені квіти та монети повинні бути червоною ниткою.
 Дерево має висіти навпроти вхідних дверей, щоб гроші йшли в будинок.
 КІНЬ - символ швидкості і витривалості, радості життя, оптимізму і доброї слави. Краще, якщо кінь буде спрямована вгору. Кінь приносить з собою вітер змін і сприятливі зміни в житті. Якщо до спини коня прикріпити символічне зображення золота, тоді кінь принесе вам славу і гроші …

Автомобіль
Текст, що розкривається
Вишита МАШИНА неодноразово допомагала вишивали обзавестися чотириколісним одним. Ви можете вишити будь-який автомобіль - від Феррарі до антикварного Опеля 1898

СИМВОЛИ У ФЕН-ШУЙ

Фен-Шуй - наука, що дає розуміння того, як наше оточення впливає на наше фізичне і емоційне здоров'я. Ето- система відомий, заснована на вивченні Природи. Она дозволяє змінювати і підсилювати енергію Вашого оточення. Символи дуже важливі у Фен-Шуй, вони допомагають гармонізувати простір, подавлять негатив, притягувати енергію достатку і успіху, виконувати бажання... Оскільки більшість прикмет прийшли до нас з Фен-Шуй, ниже приводяться значення основних символів.

Текст, що розкривається
АЙВА - Родючість і щасливий шлюб
 БАБКА(стрикоза) – Витонченість
 БАМБУК - Здоров'я, довголіття, гнучкість. Є провідником сприятливої енергії
 БИК - Надійність і сила. Довге і плідне життя, стабільна і стійка
 БДЖОЛА - Працьовитість, успіх в науці, мистецтві, торгівлі
 ВАЗА - Спокій; ваза, наповнена чим-небудь, - символ притягнення багатства
 ВЕДМІДЬ - Символ сили і мужності
 ВІЯЛО - Традиційний символ захисту. Охороняє не лише будинок, але і саму людину від напастей
 ВИНОГРАД - Достаток, веселість
 ВОДА - Здоров'я, благополуччя
 ВОДОСПАД - Залучення успіху в будинок
 ВОРОНА - Шлюбний союз, вірність
 ГОЛУБ - Лагідність і чистота. Пара голубів - любов, дружба і подружня вірність
 ГОРА - Підтримка, захист і допомога
 ГРАНАТ - гранат, що Лопнув, - багаточисельне потомство
 ГУСАК (пара) - Віра і вірність в браку
 ДЕЛЬФІН- Гідність, надія, безпека
 ДЕРЕВО - Довголіття
 ДРАКОН - Вищий символ успіху, творчих здібностей; приносить успіх в бізнесі
 ДРІЗД - Нові сприятливі можливості, радість, щастя
 ЖАБА - Сила, фортеця
 ЖИРАФ - Багатство
 ЖУРАВЕЛЬ - Добра вдача, спокій, вірність, довге життя. Часто зображається під сосною - ще одним символом довгожительства
 ЗАЄЦЬ - Чуйність, достаток, довгожительство
 ЗІРКИ - Щастя і вічність
 ЗЕБРА - Спокій духу в будь-якій ситуації
 ЗИМОРОДОК - Витонченість, благородство, подружня вірність
 ЗМІЯ - Рух і оновлення. Втілює мудрість і глибокі знання
 ІРІС - Життя, що не знає старості
 КАЧКИ (пара) - Щастя в любові
 КІНЬ - Знак перемоги, хоробрості, власті
 КІНЬ (ЛОША) - Заступник дітей. Символізує швидкість, завзятість, дарує сили і витривалість, а дітям - швидкий розвиток
 КАЖАН - Щастя. П'ять кажанів - "п'ять благ" - довголіття, багатство, здоров'я, чеснота, життя до кінця, зумовленого долею
 КОЛІБРІ - Символ радості життя
 КОРОП - Успіх і духовні досягнення. Дев'ять коропів символізують процвітання і матеріальне благополуччя. Два карпа- Символ повної гармонії стосунків між чоловіком і жінкою
 КОШИК - Наповнена чим-небудь - символ достатку, родючості, достатку
 ЛАСТІВКИ - Успіх і достаток
 ЛЕБІДЬ - Витонченість, краса, чистота, вірність
 ЛЕВ - Енергія і доблесть. Захисник будинку і суспільних місць
 ЛЕЛЕКА - Довголіття, щаслива і утихомирена старість
 ЛЕОПАРД – Хоробрість
 ЛОТОС - Досконалість, духовна витонченість, світ, жіночий геній, літо, плодючість
 МАВПА - Оригінальність мислення, хитроуміє, кмітливість
 МАГНОЛІЯ, ОРХІДЕЯ - Любов, вишуканість
 МЕТЕЛИК - Любов і радість; два метелики - подружнє щастя
 ОЛЕНЬ – Кар'єра
 ОРЕЛ - Потужний символ успіху. Влада, сміливість, гострий розум
 ПАВЛИН - Краса і благородство. Розбещений хвіст - звання і винагороди
 ПАЛЬМА – Перемога
 ПАПУГА - Символ веселої вдачі, дружнього спілкування, хорошій пам'яті
 ПЕЙЗАЖ - Символ успіху і сприятливих можливостей
 ПЕРСИК - Символ довгожительства
 ПІВЕНЬ - Символ пильнування, невсипущості. Носій чоловічої гідності. Захист від пожежі
 ПІОН - Палка пристрасть, невгасаюча любов, слава, гідність
 ПТИЦІ - Символ радості, краса, щастя
 РИБИ - Гарантія успіху у фінансових справах, вдалого розвитку
 САКУРА - Успіх, любов, краса, молодість і оновлення
 СЛОН - Влада, сила, прозорливість
 СОБАКА - Надійний захист
 СОВА - Ерудиція, репутація, мудрість; оберігає від нераціональних грошових вкладень
 СОНЦЕ - Знак провидіння, достатку, істини
 СОРОКА - Символ "щасливої зустрічі"
 СОСНА - Символ довгого життя, вірності і відданості
 ТИГР - Захисник від злих духів, символізує силу і потужність
 ФЕНІКС - Символізує тепло сонця, літа і вогню. Допомагає бездітним парам. Фенікс в парі з Драконом зображається під час весіллів як символ плідного союзу, щасливого браку і здорових дітей
 ХУРМА – Радість
 ХРИЗАНТЕМА - Успіх
 ЧАПЛЯ - Символізує вірність і довголіття
 ЧЕРЕПАХА - Довголіття, сила, витривалість. Символізує неухильний рух вперед.
 ЧОВЕН - Символ успіху, що прибуває, в справах, безпеці, надії
 ЩУР - Достаток, заможність, благополуччя
« Останнє редагування: 04 Червня 2014, 12:47:03 від Funtic »

yuvik

• Местный житель
  • Юля, на "ты")
« Reply #4877 : 04 Червня 2014, 13:08:39 »
Funtic, вот и я на подарок вышила пару волков, а теперь для себя подобрала небольшую картинку для решения жилищного вопроса...только вот когда начинать??? свекровь сказала, что все новые дела для прибыли надо начинать с четвертого лунного дня, а три первых - для подготовки своих начинаний (она у меня в этих вопросах ну оооочень знающий человек), нов инете я вычитала, что для вышивки приметных картин самые подходящие 10-14 дни (первая четверть)...вот я теперь сижу и маюсь...жду 10 день)
Может кто толковый в этом вопросе, подскажет, как лучше быть? ::) 
Украшения из ленты, камней, бисера, фоамирана, серьги-кисти.

Funtic

• Звезда форума
« Reply #4878 : 04 Червня 2014, 15:22:31 »
Funtic, вот и я на подарок вышила пару волков, а теперь для себя подобрала небольшую картинку для решения жилищного вопроса...только вот когда начинать??? свекровь сказала, что все новые дела для прибыли надо начинать с четвертого лунного дня, а три первых - для подготовки своих начинаний (она у меня в этих вопросах ну оооочень знающий человек), нов инете я вычитала, что для вышивки приметных картин самые подходящие 10-14 дни (первая четверть)...вот я теперь сижу и маюсь...жду 10 день)
Может кто толковый в этом вопросе, подскажет, как лучше быть? ::)
Ухты пухты еще и дата особоя надо. Я об этом не знала.
Я только выискивала каким должен быть домик. Прочитала что передо домом не должно быть никаких препятствий, типа преграды к мечте, если забора есть о открытые ворота, река желательно мост.
А еще слышала ,что любую  вышивку надо начинать вечером когда все домашние дела сделаны

Пуська

• Звезда форума
  • Света 093 7161 882
« Reply #4879 : 05 Червня 2014, 00:33:27 »
манэкинэко

yuvik

• Местный житель
  • Юля, на "ты")
« Reply #4880 : 05 Червня 2014, 10:23:20 »
Я только выискивала каким должен быть домик. Прочитала что передо домом не должно быть никаких препятствий, типа преграды к мечте, если забора есть о открытые ворота, река желательно мост.
А еще слышала ,что любую  вышивку надо начинать вечером когда все домашние дела сделаны
А я вот о преградах не слышала, возьму на заметку) А начинать вышивку, как и все дела (если хочешь чтоб прибыло) - надо на молодой - прибывающий месяц, а те дела, которые хочешь, чтоб ушло (типа мыши в доме ;D) - на убывающий.
Украшения из ленты, камней, бисера, фоамирана, серьги-кисти.

lubchik

• Постоялец
« Reply #4881 : 05 Червня 2014, 21:11:00 »
подскажите, кто вышивал портреты (фото друзей, близких)? Как делали схему? знаю что есть программы, но там разбивка идет на оооочень много цветов. может кто стыкался?

Пятачек

• Звезда форума
  • 063 68 114 14
« Reply #4882 : 07 Червня 2014, 00:07:58 »
Никто ,случайно, не встречал красивую схемку для вышиванки детской на девочку?   ::)

maridam

• ★SuperStar★
  • поменьше ворчите, побольше мурчите!!
« Reply #4883 : 07 Червня 2014, 10:23:04 »
Никто ,случайно, не встречал красивую схемку для вышиванки детской на девочку?   ::)

Вам сюда  ;) http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=23107.1275

Пятачек

• Звезда форума
  • 063 68 114 14
« Reply #4884 : 07 Червня 2014, 13:17:02 »
Вам сюда  ;) http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=23107.1275

Даже такая темка есть?  :o  ;D
Спасибо.

alin_ka

• Звезда форума
« Reply #4885 : 07 Червня 2014, 14:07:59 »
и еще чтоб окна были светлыми в доме, а не темными. Тоже когда-то читала.

Касандра

• Звезда форума
« Reply #4886 : 07 Червня 2014, 15:05:43 »
Решила поиграть с цветами...Вышила вот такой натюрморт.

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
« Reply #4887 : 07 Червня 2014, 17:07:18 »
 :super: :super: :super:
Щоб побачити веселку, треба пережити дощ.

Роблю солодкі букети!

m_masha

• Звезда форума
  • Я - Ира 0931406653
« Reply #4888 : 07 Червня 2014, 18:36:01 »

Очень красиво  :super:
То как люди относятся к тебе - их карма, то как ты на это реагируешь - твоя карма

Катеринушка

• ★SuperStar★
« Reply #4889 : 07 Червня 2014, 22:19:08 »

Красотища!  :super: