Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Изделия из бисера  (Прочитано 127140 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Audrey

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
Re: Изделия из бисера
« Reply #2880 : 05 Червня 2013, 17:03:47 »
Часу немає катастрофічно :'( Я ці три дні майже до рук нічого не брала... Я на ЗНО, на екзаменах, була - в понеділок і сьогодні, з самого ранку, вчора ще на роботу встигла сходити.
Зараз камінчик обплела, доплетаю жгутик на шию для камінчика. Потім подружці буду повтор браслетика зеленого робити, вона попросила. Потім ще дещо зваяю, ідей купа, часу мало, і бісеру мало :'( :'( :'(

Kvito4k@@

• Звезда форума
  • Я - Юля 0961130777
« Reply #2881 : 05 Червня 2013, 17:13:34 »
Часу немає катастрофічно :'( Я ці три дні майже до рук нічого не брала... Я на ЗНО, на екзаменах, була - в понеділок і сьогодні, з самого ранку, вчора ще на роботу встигла сходити.
Зараз камінчик обплела, доплетаю жгутик на шию для камінчика. Потім подружці буду повтор браслетика зеленого робити, вона попросила. Потім ще дещо зваяю, ідей купа, часу мало, і бісеру мало :'( :'( :'(
а что за камень где покупала?!Вообще у нас есть где нибудь места где можно купить какие нибудь кабошоны или камешки для оплетания?
а то загоришься идеей пока достанешь все из материалов так и охота пропадает,а нужно же сию минуту  :))

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #2882 : 05 Червня 2013, 18:35:15 »
Камінчик "під натуральний" ;D З кулона відпав :D

Kvito4k@@

• Звезда форума
  • Я - Юля 0961130777
« Reply #2883 : 05 Червня 2013, 19:27:14 »
Камінчик "під натуральний" ;D З кулона відпав :D
Значит красота будет,будем ждать очередного шедевра ;)

АЛЕКСА78

• Новичок
  • *
« Reply #2884 : 05 Червня 2013, 20:00:18 »
красотища............

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #2885 : 06 Червня 2013, 12:56:44 »
Значит красота будет,будем ждать очередного шедевра ;)

Вже виставила в "незвичайших речах своїми руками", але тут повторю про всяк випадок - бо знаю по собі, коли потрібно натхнення щось робити, перелистую саме цю темку :D
   Відпав камінчик з кулона - і я ризикнула його обплести (в принципі, обплетений він простенькою технікою, але це мій перший камінець, тому вибачайте). Спочатку це мав бути кулон на жгуті, пров'язала половину потрібної дожини - і зрозуміла, що жгут затовстий для того, щоб виглядати гармонійно поруч  з камінчиком. так і вийшов браслет (він на фото зверху, з правої сторони). Довелось окремо робити на шию жгут, новий :D

Фото на мені ::)

Kvito4k@@

• Звезда форума
  • Я - Юля 0961130777
« Reply #2886 : 06 Червня 2013, 13:12:48 »
Мне очень-очень нравится и цвет очень красивый,что то меня тоже на все зеленое тянет :D
Ань,а жгут каким способом сплетен?вроде и ндебеле.но какой то он идеально круглый :-\

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #2887 : 06 Червня 2013, 13:14:13 »
Ндебеле, круглий - він в принципі такий і має бути, судячи з того що я бачила в інеті - на 6 і 8 бісерин жгутик. Якщо на 3-4, круглий не буде.

Kvito4k@@

• Звезда форума
  • Я - Юля 0961130777
« Reply #2888 : 06 Червня 2013, 13:29:03 »
Ндебеле, круглий - він в принципі такий і має бути, судячи з того що я бачила в інеті - на 6 і 8 бісерин жгутик. Якщо на 3-4, круглий не буде.
спасибо за разъяснения,плести этим способом одно удовольствие,а я начинала на 4бисерники плести жгутик,под брошь орхидею,но туда в основу надо вставлять мемори проволоку(пока закинула :-[)
Вот если бы ночью можно было бы не спать :))

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #2889 : 06 Червня 2013, 13:31:35 »
Я взагалі про тлетений крючком мрію ,як ти показувала, жгут - але руки не доходять... та й боюсь...
от щойно намагалась новий почати браслет, на шовковій нитці - зламала голку бісерну останню :'( :'( :'(

Kvito4k@@

• Звезда форума
  • Я - Юля 0961130777
« Reply #2890 : 06 Червня 2013, 13:45:35 »
Я взагалі про тлетений крючком мрію ,як ти показувала, жгут - але руки не доходять... та й боюсь...
от щойно намагалась новий почати браслет, на шовковій нитці - зламала голку бісерну останню :'( :'( :'(
Если однотонный то вроде не тяжело вязать,а если с узором надо разбираться,там рапорт надо набирать(повторяющая часть узора)
вообщем на все надо время,чтоб сесть и разобраться,для человека нет ничего невозможного,только где бы найти дополнительное время в сутках ???

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #2891 : 06 Червня 2013, 14:30:25 »
У мене зараз канікули, трохи більше буде часу ;) спробую крючком. На 10 бісер який крючок брати?

мандаринка

• Звезда форума
« Reply #2892 : 06 Червня 2013, 22:42:12 »
Audrey просто великолепный жгут, а глвное такой летний-яркий! Класс! :super:.
я сейчас тоже плету (вяжу) себе комплект  из жгутиков - браслет уже готов, доплетаю лариат и покажу! ::)
кстати, в вязание крючком жгута нет ничего сложного -самое сложное и нудное - это набрать бисер :walldash: :walldash:особенно, если   не однотонный, а с рисунком жгут!!!!! у тебя все обязательно получится!!!! Главное начать))

Kvito4k@@
, я  не забыла про обещанные кусочки кожи, просто после ремонта это добро перекочевало на балкон ,а я там без мужа не могу ничего найти -он завтра выходной - так поищу! ;)
Оτ ∂ყωน ∂ყωεβңσ β ∂ყωყ!

Kvito4k@@

• Звезда форума
  • Я - Юля 0961130777
« Reply #2893 : 12 Червня 2013, 10:56:11 »
Всем приветик ,куда все пропали,как то не привычно что здесь тишина!
Поделюсь радостью заказала себе инструменты,чтоб бижутерию делать,довольная как слон,очень нужная вещь :yahooo:,сегодня наконец то опробовала.за минуту сделала сережки :))

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #2894 : 12 Червня 2013, 11:02:28 »
Всем приветик ,куда все пропали,как то не привычно что здесь тишина!
Поделюсь радостью заказала себе инструменты,чтоб бижутерию делать,довольная как слон,очень нужная вещь :yahooo:,сегодня наконец то опробовала.за минуту сделала сережки :))
Питаєш куди всі пропали, а сама не показуєш сережки 8)

Kupi.cn.ua