Любі, дівчата! За рік нашої роботи у нас відбулось дуже багато змін і ми з радістю хотіли б поділитись цими змінами з вами! Прочитавши всі ваші коментарі і висловлювання буде не логічно розгортати якусь дискусію і "оправдовуватись", як ви говорите, адже все одно кожен з вас залишиться при своїй думці та знайде негативний аргумент на наш коментар! Але, повторюсь, що нам не байдужі відгуки кожного гостя, нам не байдуже як почуває гість у нас, чи комфортно йому, чи цікаво, чи смачно і т.д. Ми жодного разу не залишили без уваги діточок, яких дорослі залишають в закладі наодинці і взагалі гостей, які звертаються за будь-якою допомогою, ми жодного разу не ігнорували їх прохання... Ви говорите, що нам важливий прибуток? Ми впевнені, що у багатьох з вас є справа, якою ви займаєтесь, ця справа приносить задоволення і до того ж, чудово, якщо дохід! Сумніваюсь, що ви б просто так відкрили подібний заклад, та і будь-який інший, для безкоштовних розваг та послуг. Ми раніше не одноразово писали про нашу реакцію на ціни в меню, на ваші зауваження про батутну арену, про персонал, про обслуговування. Все, що в наших силах, ми намагаємось змінити одразу, деякі питання вимагають більше часу, більше зусиль, більше прорахунків і бюрократії, як не крути, є те, що залежить навіть не від нас самих. Звичайно, що ви не в курсі цього всього, адже ви - гості і вам хочеться бачити 100% результат вже сьогодні і ми над цим працюємо!
Всі вище написані коментарі не є голослів`ям та реакцією на "відмахнись". Якщо я тут відповідаю, то це не означає, що це просто частина моєї роботи, яку я виконую на автоматі! Я не вигадую для вас прозаїчні, милі та завуальовані тексти, я пишу і відповідаю безпосередньо тому, що не байдуже на вашу думку, не байдуже яким саме буде ваш відпочинок у цьому закладі завтра!!! Дехто з вас пише, що не відвідували заклад майже рік - тоді як ви можете судити про зміни і взагалі атмосферу в парку через призму минулих вражень?
А скажіть чи етично і морально буде хлопчикам і дівчаткам, які, як ви говорите, виглядають "на кілька кг" більше, ніж інший малюк чи віком старші, робити зауваження, що їм потрібно стрибати чи гратись деінде чи взагалі не гратись, заборонити відвідувати заклад чи батут з переконань "що діти важчі за норму не підходять"? Чи гарно це буде і по відношенню до підлітків, які точно так хочуть відпочити на батутній арені? Чи приємно буде їх батькам це чути і якою буде їх реакція? Навіть якщо розібратись, то зіткнення дітей однакового віку і ваги також не є безболісним. Ніхто не примушує батьків приводити дітей саме в той час, коли парк найбільш завантажений, це особистий вибір кожного. Ми завжди радимо діткам молодшого віку приходити в гості в той час, коли в парку тихо і комфортно для спокійного відпочинку, але ж цей час не завжди співпадає з можливістю гостя, з вільним часом, з бажанням на кінець. Розділення було і є, інше питання, що дехто нехтує ним, словами інструктора, його зауваженнями, проханнями, бо гостю комфортно і цікаво саме так, як він сам вирішив. А яка іноді буває реакція дітей чи батьків на правила техніки безпеки і правила користування атракціонами, правилами перебування на батуті?? Ви чудово розумієте, що для когось безпека і травмобезпечність має місце лише тоді, коли стається травма чи не приємний випадок і примусити людину дотримуватись цих елементарних правил проти волі ми ніяк не можемо!
Якщо все ж, вам не достатньо мого довгого і відвертого тексту, то пропонуємо вам завітати до нас у зручний для вас час і познайомитись з нами, парком, змінами, діями та роботою в цілому! Буде дуже цікаво поспілкуватись з вами, вислухати ваші думки особисто, почути кожного з вас саме у такій обстановці, адже нам важливо це і досить не приємно, що робота, в яку ми вкладаємо стільки зусиль, теплоти, любові, нервів приносить вам стільки негативу! Дуже прикро, дійсно, що деякі з вас пишуть, що не мають бажання відвідувати заклад і що ми взагалі якісь нелюди! Будемо раді отримати від вас зворотній зв`язок, будемо раді почути реакцію і орієнтовний час та день, коли ви хотіли б завітати до нас!!!