Мамочки школьников и не только))) подскажите, с какого числа перестает действовать проезд по ученическим билетам в городском транспорте?
Летом вроде отменяют, а вот конкретно?
Кондуктори не прогавлять закінчення строку дії пільги. Ти паче, що вони й так намагаються урвать, їде дитина з рюкзаком на спині в маршрутці, і поки ж не покаже свій учнівський документ, так не дасть же кондуктор квиток за 75 коп. От мені цікаво, ну що за люди, ну видно ж що школяр, ні

, витягай і показуй.
Більше того, мені так було не приємно

після одного випадку. Донька займається малюванням ходить на 17.40 і займається до 20 години. Їхала одного разу після занять від Мегацентру додому в район басейну, це було приблизно 20.15. Показує кондуктору уч. квиток дає 2 грн, а та їй відповідає, що після 20 години учнівський вже не працює, бо парас пати і дає здачу 25 коп., замість 1,25.

Не жалко тієї гривні, але ну от як так можна. Кондукторша вже вирішила, що донька з гульні їде і почала умнічать. І це при тому, що донька їздить з планшетом - це така дошка замість мольберта і фарбами, тобто при бажанні можна зрозуміти, що дитина чимось займається. Так ні.

Мене це дуже розізлило, я сказала доньці, що треба було запамтати номери маршрутки, я б в управління скаргу накатала б, але після бою кулаками не машуть