Спасибо. Я правда думаю, что проблема не в том, что плохо расказывают преподы., возможно дочка чуток ленится. Нет еще понятия, что образованым людям хоть и тяжело свое место в жизни найти, а без знаний, так и вообще ни чего не светит.
А как стимулировать нынишних деток? Какие должны быть мотивации?
якщо в дитини немає бажання то ви нічим незмусите її, і тут справа не в мотивації, потрібно чимось зацікавити, а це може зробити лише викладач, якщо буде зрозуміло з першого разу і дитину зацівавить що ще можна дізнатися, то і лінь пройде, та якщо викладач подає матеріал аби години відчитати, то тут лише толковий репетитор допоможе
в мене така ситуація була з історією, в ліцеї викладач постійно надиктоувала матеріал і ми навіть незадумувалися над тим що пишемо, єдине про що думали, щоб встигнути все записати, в голові абсолютно нічого нелишалося після уроку, і я потім екзамен здала тільки тому що ми всією групою домовилися з викладачем і кожен вчив один якийсь білет

а коли я вже в технікумі вчилася, то викладачка розмовляла з нами і приводила цікаві приклади і факти, а також ми могли дискутувати на різні теми, і екзамен я без проблем здала на відмінно

тому і кажу що від викладача і як він подає матеріал дуже багато залежить