Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: тугоухость, слуховые аппараты, инвалидность  (Прочитано 5754 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

olesyamile

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
з народження ми чули, після 2-х років почали втрачати слух (НІЧИМ важким не хворіли і причини втрати слуху нам так ніде і не сказали). Тільки в 4,5 роки одягли СА (перед Новим роком). Купили Фонак наїди с 5 СП - і відразу при першому налаштуванні СА прорвалася "С" . В нас 2-3 ст, а у Вашого малятка яка?

Irina20

• Гість
з народження ми чули, після 2-х років почали втрачати слух (НІЧИМ важким не хворіли і причини втрати слуху нам так ніде і не сказали). Тільки в 4,5 роки одягли СА (перед Новим роком). Купили Фонак наїди с 5 СП - і відразу при першому налаштуванні СА прорвалася "С" . В нас 2-3 ст, а у Вашого малятка яка?

у нас 3-4ст., а до 2-х лет вы говорили что то?

olesyamile

• Звезда форума
так, вона багато говорила, але не сітко деякі звуки, а потім після 2-х стала гірше говорити, плутати деякі звуки... поки ми не з'ясували, що вона не дочуває. Тому нам набагато простіше займатися вдома і розвивати свю мову,при цьому не ходити до сурдопедагогів.
А от мамам, чиї дітки не чують від народження, набагато складніше. В нас в Чернігові є сурдопедагог, яка займається з дітками в себе вдома, її моя знайома дуже хвалила (у її хлопчика 4ст). Якщо треба - можу дізнатися телефон(сурдопедагог живе в р-ні Рокосовського)

Irina20

• Гість
так, вона багато говорила, але не сітко деякі звуки, а потім після 2-х стала гірше говорити, плутати деякі звуки... поки ми не з'ясували, що вона не дочуває. Тому нам набагато простіше займатися вдома і розвивати свю мову,при цьому не ходити до сурдопедагогів.
А от мамам, чиї дітки не чують від народження, набагато складніше. В нас в Чернігові є сурдопедагог, яка займається з дітками в себе вдома, її моя знайома дуже хвалила (у її хлопчика 4ст). Якщо треба - можу дізнатися телефон(сурдопедагог живе в р-ні Рокосовського)

буду очень благодарна, мы ходим к хорошему логопеду, но и сурдо-педагог тоже не помешает)

olesyamile

• Звезда форума

буду очень благодарна, мы ходим к хорошему логопеду, но и сурдо-педагог тоже не помешает)
я напишу Вам у понеділок (на вихідних не хочеться турбувати людей своїми дзвінками, а в понеділок дізнаюся і телефон і адресу і вартість занять)

olesyamile

• Звезда форума
я напишу Вам у понеділок (на вихідних не хочеться турбувати людей своїми дзвінками, а в понеділок дізнаюся і телефон і адресу і вартість занять)
Добрий день.
Вам на цьому тижні в особисті повідомлення писала Алла щодо сурдолога (це в неї я хотіла дізнатися телефон і адресу сурдолога, вона водить свого сина до неї і задоволена результатом). Тому якщо для Вас актуально - можете з нею звязуватися, Алла мені багато чим допомогла, давала і дає багато корисних порад щодо СА, як займатися з дитиною і т.д.

NETO

• Новичок
  • *
И я хочу вставить свои 5 копеек!  У меня слабослышащий мальчик  с рождения. По поводу бесплатных аппаратов, сильно не надейтесь нам дали один за 6 лет, хотя  положено каждые 3 года.  Аппараты никакие, если потеря большая, то нужно 2 хороших аппарата. Льготы: бесплатный проезд в транспорте, только с ребенком, бесплатный садик, денежное пособие. На этом льготы заканчиваются ??? Я смотрю сколько деток слабослышащих стало, ужас!!!! Терпения вам мамочки! Кроме нас никто не поможет нашим детям!!!! Не сидите склавши руки, авось пройдет! Речь можно развить только до 7 лет, дальше оооочень тяжело. Если что-то интересует, спрашивайте, мы через многое уже прошли. Сейчас моему сыну 6 лет. Потеря слуха по документам 2-3, в реалии 3-4.

Kupi.cn.ua