Ви можете купувати, звісно, де вам зручно - але ви впевнені, що купуєте те, що потрібно? У мене син в 2 класі зараз, ми вчимось по Family&Friends 1 (але
2nd edition!!)
Спитайте у вчителів, яка саме купується книга для паралелі, щоб потім не довелось купувати по другому колу ще раз
Я в шоке
Сегодня малому листочек дали , что наша 1подгруппа комплект (за 295грн плюс набор учительнице) собирала до вчерашнего дня
. И мы получается опоздали....
А шо нам робить то тепер
С другой подгруппой прилепиться чи як
Я думала организованно все будет проходить....Листик с инфо сегодня только ж дали
Девочки , давайте книги собирать, у кого еще нет. Качество типографское-хорошее
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=85007.msg7720145#msg7720145
Не хочется переплачивать в магазине. 
да такой шухер наделали с этими книжками, как будто на завтра надо. при чём инициатива не от учителей.
підійдіть до вчителя, спитайте, що робити, якщо хтось гроші не встиг здати, або поговоріть з батьками, які збирають на книги. Невже кілька днів критичні?
Ми купували централізовано, і кожного року так і відбувається

але я ж не знаю, як у вас

Вчителі зазвичай контролюють процес закупівлі, коли купується для паралелі, і не дозволять, щоб дітки лишились без книг, перевіряється завжди, щоб усі встигли здати і все отримати вчасно

А краще спитайте, хто на паралелі займається саме замовленням і купівлею книг - чи ви купуєте, хто де хоче?

Якщови