Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Середня школа №1  (Прочитано 280189 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

COSTA

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Середня школа №1
« Reply #1380 : 25 Лютого 2015, 15:23:55 »
  :-\ Сніжана,навіщо тобі інформація про цих вчителів? Вони не йдуть на перші класи, раптом що ;)
мерси, така соби "дезинформация".
Анечка, а кто идёт, будь ласочка напиши в личку, если что.
чс - Натали... , Хипуня,anyshka,Li@za, Томочка

Leka

• Частый гость
  • **
« Reply #1381 : 25 Лютого 2015, 15:25:48 »
Девочки, а куда Белая девалась? Что-то я ее и в школе не вижу, и из списка на первой сираничке темы ее имя убрали?

Draconfly

• Звезда форума
  • NatalYa
« Reply #1382 : 25 Лютого 2015, 15:27:04 »
А у нас  классе на группы английского делили по списку  :-\. На три группы поделили и  вперед за знаниями  :D.

Alvetta

• Звезда форума
« Reply #1383 : 25 Лютого 2015, 15:27:11 »
Девочки, а куда Белая девалась? Что-то я ее и в школе не вижу, и из списка на первой сираничке темы ее имя убрали?
на заслуженную пенсию)

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
« Reply #1384 : 25 Лютого 2015, 15:28:42 »
мерси, така соби "дезинформация".
Анечка, а кто идёт, будь ласочка напиши в личку, если что.
не знаю,сама чекаю кінця серпня, все може змінитись влітку
Хто буде (плановано) "брати" першу паралель, скажуть на загальних зборах в квітні,після розподілу по класам.

А знати про вчителів необов'язково - на відміну від класоводів,ми їх вибирати не зможемо,розподіл буде чіткий - перші 12-13 учнів до одного вчителя,друга третина класу - до другого,решта - до третього,і крапка!
а вчителів перших класів вибирають дуууже ретельно,директор та завучі розуміють всю відповідальність,бо англ.мова у нас на особливому рахунку ;)

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1385 : 25 Лютого 2015, 15:29:21 »
У нас новий завуч - Шелест Ольга Олександрівна

COSTA

• Звезда форума
« Reply #1386 : 25 Лютого 2015, 15:53:57 »
как это необязательно)
 я хочу знать, к кому попадает мой ребёнок, просто родительский интерес, и не более того.
может у меня есть фавориты среди учителей, и я мечтаю к ним попасть !
к примеру, даже в европейский универ при поступлении студент пишет мотивационное письмо и указыват фамилию профессора, у кого бы хотел обучаться. до речи.

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1387 : 25 Лютого 2015, 16:00:43 »
как это необязательно)
 я хочу знать, к кому попадает мой ребёнок, просто родительский интерес, и не более того.
может у меня есть фавориты среди учителей, и я мечтаю к ним попасть !
к примеру, даже в европейский универ при поступлении студент пишет мотивационное письмо и указыват фамилию профессора, у кого бы хотел обучаться. до речи.
У нас чіткий розподіл по групам,по списку.всі вчителі в 1 класі чудові та професійні
І звідки ти знаєш,що цей вчитель ТВОЇЙ дитині підійде? Ти не бачила вчителя в роботі, не була на уроках
І я вважаю,що будь-якого вчителя дитина полюбить і буде поважати,якщо побачить такий самий посил та довіру від своїх батьків. Майже всі вчителі знаходять підхід до учнів,але на це потрібен час - і якщо дитина після першого уроку не біжить до вчителя обніматись,це не означає,що  вчитель не сподобався
Як казала моя знайома "вчитель - це бог, і для дитини має бути найбільшим авторитетом"

COSTA

• Звезда форума
« Reply #1388 : 25 Лютого 2015, 16:15:23 »
вчитель не Бог, для ребёнка Богом есть родители, поэтому я делаю так, как мне родительский долг подсказывает)

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1389 : 25 Лютого 2015, 16:19:07 »
А я малого вчу, що вчителі завжди праві,і потрібно робити так, як  вони кажуть на уроках

Tetyanka1805

• Звезда форума
  • 097-835-26-16
« Reply #1390 : 25 Лютого 2015, 16:20:21 »
У нас чіткий розподіл по групам,по списку.всі вчителі в 1 класі чудові та професійні
І звідки ти знаєш,що цей вчитель ТВОЇЙ дитині підійде? Ти не бачила вчителя в роботі, не була на уроках
І я вважаю,що будь-якого вчителя дитина полюбить і буде поважати,якщо побачить такий самий посил та довіру від своїх батьків. Майже всі вчителі знаходять підхід до учнів,але на це потрібен час - і якщо дитина після першого уроку не біжить до вчителя обніматись,це не означає,що  вчитель не сподобався
Як казала моя знайома "вчитель - це бог, і для дитини має бути найбільшим авторитетом"
Можу посперечатися: у нас писали списки-хто до якого вчителя хоче і якщо набиралося бажаючих більше, ніж група, їх перекидали в іншу. Моя дитина перейшла до іншого вчителя в 4-ому класі, оскільки вчитель невідповідно поводився на уроках. Ми терпіли до останнього. І це не лише думка моєї дитина, а й інших з тієї підгрупи. Це факт. Хоча моє дитя спокійне і адекватне
І все на світі треба пережити, бо кожен фініш — це по суті старт.
І наперед не треба ворожити, і за минулим плакати не варт...

COSTA

• Звезда форума
« Reply #1391 : 25 Лютого 2015, 16:22:06 »
Можу посперечатися: у нас писали списки-хто до якого вчителя хоче і якщо набиралося бажаючих більше, ніж група, їх перекидали в іншу. Моя дитина перейшла до іншого вчителя в 4-ому класі, оскільки вчитель невідповідно поводився на уроках. Ми терпіли до останнього. І це не лише думка моєї дитина, а й інших з тієї підгрупи. Це факт. Хоча моє дитя спокійне і адекватне
+1

Tetyanka1805

• Звезда форума
  • 097-835-26-16
« Reply #1392 : 25 Лютого 2015, 16:22:29 »
А я малого вчу, що вчителі завжди праві,і потрібно робити так, як  вони кажуть на уроках
Я теж такого вчила і вчу, якщо я знаю, що на уроці нормальна атмосфера. Пояснюю, що вчителі теж можуть мати поганий настрій, і треба на це зважати, якщо це трапляється іноді

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1393 : 25 Лютого 2015, 16:22:39 »
Напевно, це було давненько - бо вже багато років у нас розподіл чітко по групах,по списку
коли я вчилась,ми вибирали вчителя
А невідповідне поводження - згодна,таке можливе,у нас дуууже рідко. Є різні способи з цим боротись :D

Tetyanka1805

• Звезда форума
  • 097-835-26-16
« Reply #1394 : 25 Лютого 2015, 16:23:42 »
Напевно, це було давненько - бо вже багато років у нас розподіл чітко по групах,по списку
коли я вчилась,ми вибирали вчителя
А невідповідне поводження - згодна,таке можливе,у нас дуууже рідко. Є різні способи з цим боротись :D
Зараз моя дитина в 5-ому класі, то ж не так давно все було

Kupi.cn.ua