Всього голосів: 27
Голосування закінчилося: 27 Липня 2017, 23:01:15
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Юля,я знаю,что у тебя есть районные ФОпы. Хэлп Как платить ЕСВ и ЕН?
А ОПЗ тоже не подходит?Какие у вас ключи?
ОПЗ есть, я там сделала 1ДФ. Не работает ДПС захист звитности, по которой отправляла отчет, сделанный в ОПЗ. в IFIN пишет, что сертификаты недействительны
У меня платные ключи УСЦ. Отчеты делаю в ОПЗ, потом втягиваю в медок и отправляю. Никаких проблем. Лучше заплатить, чем иметь кучу проблем
я понимаю, что так проще, но мне интересно докопаться до истины налоговики говорят, что все бесплатно, вот я и ищу "ГДЕ ЭТО БЕСПЛАТНО"? понесу в бумажном варианте, и пусть только попробуют не принять
Безкоштовні можливості для здачі звітівв Міністерство доходів та зборів будь-які звіти (крім звіту ЄСВ), які імпортовані в iFin Zvit з інших програм; звіт ЄСВ, створений в iFin Zvit на підставі готового бланку.в Пенсійний фонд «Відомості про осіб, які підлягали загальнообов'язковому державному соціальному страхуванню на випадок безробіття, отримували допомогу по безробіттю (крім одноразової її виплати для організації безробітним підприємницької діяльності) та матеріальну допомогу у період професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації»в Управління статистики «Баланс. Фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва»; «Спрощений фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва»; «Звіт про фінансові результати».Увага! Створювати, імпортувати і редагувати інші звіти можна у разі придбання абонемента iFinZvit.
Так, я только что через опз сделала ндс и отправила через захист звитности. Что конкретно у вас не работает?
пишет, что сертификаты недействительны хотя они оформлялись на два года и срок у них до 14.08.2014г.
проверьте сначала файл сертификата на компьютере (или где он у вас записан?)
отпавила вчера отчет есв через ifin, пока тишина....никакой от них реакции. Отправляла бесплатными ключами, отчет делала непосредственно в ifin. Кто-то еще так отправлял? Квитанции приходили?