Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Поможем малышу без материнской ласки  (Прочитано 25298 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

tusik

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • Чем ближе утро, тем удобнее подушка )
Re: Поможем малышу без материнской ласки
« Reply #180 : 05 Серпня 2011, 16:31:14 »
мне позвонили из Киева - есть очень хороши вещи, кроватка - спросите надо ли?
на автофоруме Саша писал, что кроватка, коляска, матрац, ванночка есть

EL

• Модератор
  • ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #181 : 05 Серпня 2011, 16:38:33 »
ок, заначит по кроватке отбой
пускай  передают одежку, а если вдруг будет много - передам в центр матери и ребенка

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #182 : 05 Серпня 2011, 16:52:49 »
Так, обзвонила всех кого могла и новости не слишком хороши.
1. По поводу регистрации " Якщо  мати  дитини не перебуває у шлюбі та немає спільної заяви батьків, прізвище та громадянство батька дитини зазначається за прізвищем   та громадянством  матері,  а  власне  ім'я  та  по батькові - за вказівкою матері у  заяві  про  державну  реєстрацію
народження  відповідно  до  частини  першої  статті  135 Сімейного кодексу України ( 2947-14 ) (додаток 3).
     У тих випадках, коли мати, яка не перебуває у шлюбі з батьком дитини, померла або місце її проживання чи перебування невідоме, а батьківство не встановлено,  державна реєстрація народження дитини проводиться  за  письмовою  заявою   уповноваженого   представника
закладу охорони  здоров'я,  в  якому  народилась дитина,  родичів, уповноваженого  представника  адміністрації  дитячого  закладу,  в якому перебуває дитина, інших осіб.
     За заявою про державну реєстрацію  народження  відповідно  до частини  першої  статті 135 Сімейного кодексу України ( 2947-14 ), поданою іншою особою,  відомості про батька записуються в порядку, передбаченому абзацом першим цього пункту.
     Відомості про  матір  наводяться   на   підставі   одного   з документів,  визначених  у пункті 2 цієї глави,  прізвище дитини і прізвище батька - за прізвищем матері,  власне ім'я і по  батькові
дитини та батька - за вказівкою заявника.
     При цьому по батькові  дитини  повинно  відповідати  власному імені батька (решта даних про батьків дитини не записується).
     Одночасно в  графі  "Для  відміток"   актового   запису   про народження  учиняється  запис:  "Відомості  про  батька внесені за вказівкою  заявника",  і  заявник  розписується  в  цій  графі.  У
подальшому  при  незгоді  матері  дитини  з  унесеними до актового запису про народження  відомостями  зміни  проводяться  згідно  із законодавством,  яке  регулює  порядок  внесення  змін  до актових записів цивільного стану.
     Про державну реєстрацію народження дитини, мати якої померла, та  у  випадках,  коли  місце  проживання  чи  перебування  матері невідоме,   орган  державної  реєстрації  актів  цивільного  стану письмово повідомляє орган опіки і піклування,  про що зазначається
в графі "Для відміток" актового запису про народження.
То есть, отец в свидетельсвте будет фигурировать только в графе"Отчество" и все. После регистрации ребенка тот час же уведомят орган опеки и попечительства, который и будет решать, что делать с ребенком.
Отцу, в любом случае придется обращаться в суд для установления отцовства, единственное- ДНК экспертизу проводить не обязательно, возможно будет достаточно показаний свидетелей о том, что они проживали в гражданском браке

Alena

• Звезда форума
  • ПАНДО
« Reply #183 : 05 Серпня 2011, 16:53:10 »
кто тут юрист? ау!!! как лучше поступить?
комент юриста
В разі, якщо мати батько на момент народження дитини не перебувають у законному шлюбі, то походження дитини від батька визначається дома способами або за заявою обох батьків, або за рішенням суду.
У разі смерті матері запис про матір та батька дитини провадиться за заявою родичів, інших осіб або уповноваженого представника закладу охорони здоров'я, в якому народилася дитина.

пусть берут все документы и бабушка с молодым папой идут вместе в ЗАГС и там консультируются, лучше их никто не проконсультирует...там им все расскажут и подскажут
« Останнє редагування: 05 Серпня 2011, 16:57:43 від Alena »

Glanna

• ★SuperStar★
« Reply #184 : 05 Серпня 2011, 16:59:51 »
Я их даже готова туда лично отвести. А то все передастом точки зрения нашего ЗАГСа выступаю

EL

• Модератор
  • ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #185 : 05 Серпня 2011, 17:23:42 »
а врач тот, хоть помог как-то семье?

тая

• Звезда форума
  • Не суй свой нос в чужие дела.
« Reply #186 : 05 Серпня 2011, 17:41:12 »
Если врач начнет помогать-значит,он признает свою вину.Сомневаюсь >:D
Не беспокойтесь о том, что я делаю. Беспокойтесь о том, почему вас беспокоит то,что я делаю.

Alena

• Звезда форума
  • ПАНДО
« Reply #187 : 05 Серпня 2011, 17:43:55 »
Если врач начнет помогать-значит,он признает свою вину.Сомневаюсь >:D
Вы что, считаете что помогать может только виновный человек? Невиноватые не помогают?  ???

тая

• Звезда форума
  • Не суй свой нос в чужие дела.
« Reply #188 : 05 Серпня 2011, 18:57:51 »
Я имею ввиду врачей,а не "человеков".Как писала выше Элани,врачи в основном коновалы.К сожалению.И очень сомневаюсь,что этот врач поможет.И у многих возникает один вопрос:пил или нет врач на смене?В нашем государстве пьянка на рабочем месте-не преступление.Каким бы это место не было. >:D
Не беспокойтесь о том, что я делаю. Беспокойтесь о том, почему вас беспокоит то,что я делаю.

ape

• Звезда форума
« Reply #189 : 05 Серпня 2011, 19:09:18 »
Папа Ильи просил предать всем спасибо!
Сейчас он уже получает юридическую консультацию.
Кондидатура в няни уже есть, но говорить об этом пока рано, так как нет документов на ребенка. Пока Илья будет в роддоме.
На первое место вышли юридические вопросы.
На данный момент пока ничего не нужно.
Может быть я слишком лаконична, но старалась максимально точно сформулировать полученную информацию.

ape

• Звезда форума
« Reply #190 : 05 Серпня 2011, 19:18:02 »
Да, забыла сказать, что папа карточку еще не оформил. Собирается заняться этим завтра или с понедельника. Пожалуйста, подождите немножко.
Он сейчас собирает документы и у него очень мало времени.
Как только карточка будет готова, я выложу реквизиты.

Glanna

• ★SuperStar★
« Reply #191 : 05 Серпня 2011, 21:52:28 »
Спасибо за информацию. Если нужна будет помощь в нашем ЗАГСе, смело обращайтесь

tanyusha-tanya

• Звезда форума
  • 0631453057
« Reply #192 : 05 Серпня 2011, 22:18:21 »
Мой муж работает в Привате, может помочь сделать карточку. Для этого нужны ФИО отца Ильи и номер его мобильного телефона. Муж говорит, что есть "миттева" карточка, которая выдается быстро. Сбросьте мне данные в ЛС, в понедельник сделаем
Продаю домашние продукты
https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=157430.new#new

Alla

• ★SuperStar★
  • 063-520-71-18 067-42-19-409
« Reply #193 : 10 Серпня 2011, 23:06:59 »
Девочки! А что слышно? Как там обстоятельства? Куда денюжку перечислять, папа открыл карту?

EL

• Модератор
  • ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #194 : 11 Серпня 2011, 02:43:08 »
Девочки! А что слышно? Как там обстоятельства? Куда денюжку перечислять, папа открыл карту?
ждем пока новостей от близких знакомых семьи

Kupi.cn.ua