Наші малявки малювали "лісову школу",по малюнку психологи оцінювали рівень адаптації. Нікого нікуди не викликали особисто

(хіба що, можливо, тих, у кого адаптація проблемно проходить), результатів тим паче ніхто не оголошував

Мені цікаво було - я сходила до психолога,вона дістала малюнок, за дві хвилини розповіла, що та як, я заспокоїлась

Ніколи б я не додумалась просити психологів кожному окремо на листочку роздруковувати результати, у них вагон роботи. Тим паче, такі речі мають обговорюватись особисто, на прикладі роботи дитини.
зачем? если его уже проверили
почему сейчас не могут хоть бы на листике распечатать результат, если не хочет каждую маму к себе вызывать
Іра,в психології, особливо, якщо ви малювали, як і ми, малюнок, неможливо просто двома фразами оцінити рівень адаптації - потрібно кожному на пів=сторінки писати,а це вибачте,часу чимало

а розкидуватись загальними "шаблонами" по типу "середній-достатній рівень" психологи не повинні. У всякому випадку,наші шкільні психологи так би не робили. А якщо ти мала на увазі ОДИН загальний листочок, на якому був би вказаний рівень адаптації всіх дітей,то такого взагалі психологи не мають права робити

це конфіденційна інформація