Вы меня не поняли! Это смешно в сочетании со спасибо американцам. Почему тогда Америка в 14 году не вмешалась в конфликт на востоке и не помогла нам оружием, чтоб придушить ДНРы эти, потому что верила , наверное, что война гражданская , и есть там на Донбассе сторонники ДНР и ЛНР, и они искренне хотят отделиться от Украины и жить независимо от нас? Да , без помощи России они б это не провернули, но там же есть и сейчас фанаты ДНРов.... Слава Богу , что эти бои на всю Украину не разлились тогда. Вы ж не такая поверхностная, как Миланка, задаетесь вопросами почему так, а не иначе? По Крыму наши только рот открыть успели, он уже перестал нашим быть
Раньше нашим кукловодом Россия была , а теперь Америка, а свободными мы так и не стали, и света в конце тоннеля не видно, висим на крючке у МВФ все в долгах , как в шелках. Это мое мнение.
Все больше не пишу про политику, я в этой проституции не разберусь, если даже очень захочу.
в 2014 році з Кримом Обама з Меркель таки втрутилися )) і дуже нас просили не провокувати Росію, вирішити усе мирно. Не дуже це допомогло.
І ви чудово розумієте, що малі та слабкі держави (не лише Україна) повністю залежать від великих гравців. І економічно, і політично, і ... список довгий.
Все як завжди. Поки пани бьються, у хлопів чуби тріщать. Росія вирішила, що вона вже набралася сил після 1991 року і має право повернутися на міжнародну арену, США намагаються їй сказати, а шо фіг вам. Нам лишається спостерігати і мастити зброю.
А загалом дійсно тема не для обговорення. Вплинути ні на що ми не можемо, лише нервуємо та сваримося. Як буде щось, то буде не до з'ясування стосунків. Бути питання, як вижити.
Якщо не буде нічого, то який сенс зараз усім пересваритися?