Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 5123860 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Круче всех

• Звезда форума
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #69975 : 11 Січня 2020, 22:34:24 »
Мабуть зросли за рахунок того, що десь племiнне поголiв"я збiльшилось, це дуже-дуже оптимiстичнi цифри, коли середньодобовий надiй виходить близько 20 л, у селi таких корiв дуже мало.
Сільське молоко придатне тільки на переробку сухого... на тих корів не варто зважати....

Всі нормальні виробники закуповують фермерське ... щороку зменшується відсоток заупівлі молока від населення і збільшується від фермерів... останні зацвкавлені тримати менше голів і мати більші надоі, закуповують племінних корів ...
« Останнє редагування: 11 Січня 2020, 22:37:52 від Круче всех »
в прошлом ogle)))

Tanichka

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #69976 : 11 Січня 2020, 22:42:03 »
Дрiбнi виробники купують у селян. У свекрухи в селi грузини скуповують молоко для виробництва сирiв i подальшого iх продажу в Киэвi.

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #69977 : 11 Січня 2020, 22:44:55 »
Дрiбнi виробники купують у селян. У свекрухи в селi грузини скуповують молоко для виробництва сирiв i подальшого iх продажу в Киэвi.
І роблять фальсифікат  :D

Переробка такого молока дуже дорога, щоб конкурувати з великими виробниками, треба ім туди або пихати рослинні жири, або продавати значно дорожче під виглядом ексклюзиву , типо єко- продукт чи авторська технологія... якось так, або забити болт на вимоги до мікробіологісноі чистоти продукту

Хоча я замовляю осетинські сири на сімейному виробництві ( висилають НП) молоко закоповують у селян ... смачно, недешево , в супермаркеті дешевше .. про якість всяку і відсутність бактерій , я не хочу думати  ;D у них і масло є , але я не люблю домашнє ...
« Останнє редагування: 11 Січня 2020, 22:51:27 від Круче всех »
в прошлом ogle)))

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #69978 : 11 Січня 2020, 22:56:50 »
І роблять фальсифікат  :D

Переробка такого молока дуже дорога, щоб конкурувати з великими виробниками, треба ім туди або пихати рослинні жири, або продавати значно дорожче під виглядом ексклюзиву , типо єко- продукт чи авторська технологія... якось так, або забити болт на вимоги до мікробіологісноі чистоти продукту

Хоча я замовляю осетинські сири на сімейному виробництві ( висилають НП) молоко закоповують у селян ... смачно, недешево , в супермаркеті дешевше .. про якість всяку і відсутність бактерій , я не хочу думати  ;D у них і масло є , але я не люблю домашнє ...

Не знаю, брали пару разiв iх сулугунi, сподобався. Затримок з виплатою грошей не було, як наприклад перед цим у мiсцевих молокозаводiв. А я не знаю фальсифiкат чи нi, останнiм часом вподобала Iчнянське екстра
http://www.chernihiv-oblast.gov.ua/company/122

Алуся

• ★SuperStar★
  • 0637925364, 0679742540
« Reply #69979 : 12 Січня 2020, 02:46:26 »
:-\ тоесть, на 1 заводе, делают и нормальное и фальсификат?
Да.
Есть масло настоящее сливочное, а есть с добавлением растительных жиров. Соответственно, разница в цене очень заметна.
Так как спрос на дешевое масло больший чем на дорогое, поэтому и производят  :(

Алуся

• ★SuperStar★
  • 0637925364, 0679742540
« Reply #69980 : 12 Січня 2020, 02:54:43 »
наоборот - не вошло

про рыхальське читала и на сайте факты.юа, что фальсификат

а вот домашнее я покупала у знакомой из села, сами делают - оно таяло очень быстро когда из холодильника вынимаешь....
Масло под торговой маркой "Здорово" производится на Рихальском заводе, именно о нем шла речь в перечне хороших масел.

Также на Рихальском заводе производят более дешёвый вариант масла под названием "Рихальское", вот оно в составе содержит растительные жиры, поэтому и является фальсификатом, так как состав указанный на упаковке не соответствует действительности.

Но ещё на этом заводе производят масло под названием "Традиционное", вот там вообще можно сказать почти спред.

Вобщем, все секреты завода раскрыла  :D

Алуся

• ★SuperStar★
  • 0637925364, 0679742540
« Reply #69981 : 12 Січня 2020, 02:56:26 »
Рыхальское в желтой пачке  покупала -отдает маргарином :negative:
Да  :( Лучше брать масло "Здорово", этого же завода. Очень вкусное.

dshpok

• Звезда форума
  • Стать: Чоловіча
  • 063 847 62 47
« Reply #69982 : 12 Січня 2020, 11:45:57 »
ну... вони такі масла маловідомі перевіряли. мені тільки зі списку траплялися на очі Волошкове поле і Галичина.
Чому всеукраїнські фірми не перевірили Ферма, Яготинське, Звенигора, Добряна, Селянське, Наш молочник ...
Я больше в тестах доверяю этому ресурсу https://test.org.ua/tests/food/551
https://test.org.ua/tests/food/541
https://test.org.ua/tests/food/523
https://test.org.ua/tests/food/483

Мама Кошки

• Звезда форума
« Reply #69983 : 12 Січня 2020, 13:56:54 »
Про масло :) Пошла сегодня в Ичнянский магазин и провела там блиц опрос среди покупателей. Говорят, что Ичнянское очень хорошее. Купила на пробу. Мне вроде хорошее. Муж сказал, что отдает чем то " сельским", как по мне, то нет)). И еще девушки в очереди сказали, что Новгород Сиверское хорошее масло.

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #69984 : 12 Січня 2020, 14:01:49 »
Я Рихальське не буду покупать. На заводе либо качественный продукт, либо нет, а один завод и два варика из двух, уже не вызывает доверие

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #69985 : 12 Січня 2020, 14:24:00 »
Про масло :) Пошла сегодня в Ичнянский магазин и провела там блиц опрос среди покупателей. Говорят, что Ичнянское очень хорошее. Купила на пробу. Мне вроде хорошее. Муж сказал, что отдает чем то " сельским", как по мне, то нет)). И еще девушки в очереди сказали, что Новгород Сиверское хорошее масло.
згодна, ці дві марки - найкраще, що мені доводилось їсти під назвою "масло"   :)

Мама Кошки

• Звезда форума
« Reply #69986 : 12 Січня 2020, 14:25:45 »
Я Рихальське не буду покупать. На заводе либо качественный продукт, либо нет, а один завод и два варика из двух, уже не вызывает доверие
:beer:

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #69987 : 12 Січня 2020, 14:31:15 »
Беру або Новгород-Сіверське масло, або вологодське від Ферми
Для випечки можу взяти білоцерківське

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #69988 : 12 Січня 2020, 15:31:25 »

Я вот тоже к такому склоняюсь. Поэтому ичню не беру. Если в сгущенке 90% не молочного жира, то как может быть там нормальное масло

Катеринушка

• ★SuperStar★
« Reply #69989 : 12 Січня 2020, 15:38:49 »
Я вот тоже к такому склоняюсь. Поэтому ичню не беру. Если в сгущенке 90% не молочного жира, то как может быть там нормальное масло
Так масло и сгущенку разные заводы делают.