0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Хорошо. Там же еще ребенок погибшей живет, если я не путаю?
Сьогодні день української мови та писемності!Як парость виноградної лози,Плекайте мову. Пильно й ненастанноПоліть бур'ян. Чистіша від сльозиВона хай буде. Вірно і слухняноНехай вона щоразу служить вам,Хоч і живе своїм живим життям.Прислухайтесь, як океан співає —Народ говорить. І любов, і гнівУ тому гомоні морськім. НемаєМудріших, ніж народ, учителів;У нього кожне слово — це перлина,Це праця, це натхнення, це людина.Не бійтесь заглядати у словник:Це пишний яр, а не сумне провалля;Збирайте, як розумний садівник,Достиглий овоч у Грінченка й Даля,Не майте гніву до моїх порадІ не лінуйтесь доглядать свій сад
Сегодня ещё день советской милиции.
А я розвину тему, можливо комусь буде цікаво пройти тест на знання рідної мови, кому не цікаво проходьте повзhttps://www.bbc.com/ukrainian/news-47291127?ocid=socialflow_facebook&fbclid=IwAR2HUpaWJ2e_bIeaBCcvaMr28-KP-vqkF6MY_80gwgOLS008rKlimbfSFAQ
Скажіть, які слова для вас були невідомі? Мені лише слово кондур, довго думала, що воно означає, думала якась зарозуміла людина, а виявилося, що його взагалі не існує
тю. а я, навпаки, дякую, що написали. у чоловікового троюрідного брата день народження, я тільки тому і згадала, що написали про день міліції, бо колись тітка казала про це. привітала, і їм приємно.