Волошин Євген
50 мин.
Добро, небайдужість, людяність та боротьба за життя дідуся.
Давайте подякуємо небайдужому хлопцю у синій футболці та бригаді лікарів які приклали всі сили аби врятувати дідуся у якого зупинилося серце.
Чернігів, П'ятницька 61, зупинка серця у дідуся. Лікарі швидкої допомоги рятують дідуся, разом з лікарями також рятує дідуся звичайний небайдужий Чернігівець якому небайдуже до дідуся та до його життя.
Я цю ситуацію помітив коли проїздив повз подвір'я. Я звісно також як небайдужа людина прибіг на допомогу, але як то кажуть не лізь туди де працюють досвідчені фахівці, тому я просто чекав на вказівки тощо.
Пів години боротьби за життя дідуся все-таки пішло на користь життю. Дідусь самостійно почав потихеньку дихати але був звісно без свідомості. Хлопець у синій футболці прийняв рішення та наказав терміново госпіталізували дідуся. Ми дістали з карети швидкої допомоги ноші, поклали дідуся на ноші та карета швидкої допомоги терміново направилася до лікарні.
Друже у синій футболці, низький тобі уклін та подяка за твою небайдужість. Такі як ти, дійсно заслуговують на велику подяку. Для мене ти герой сьогоднішнього дня та просто людина з великої літери. Дякую за твою позицію боротися за життя дідуся.
Також висловлюю подяку працівникам медичної допомоги св4962вс, які останніми силами рятували дідуся у якого зупинилося серце. Ви теж молодці та низький вам уклін, що ще є професійні фахівці у медичній допомозі.
Сподіваюся, що дідуся все-таки врятували у лікарні.
Нажаль це життя, і воно так прийнято богом.
Не будьте ніколи байдужі до чужого горя, допомагайте всім чим можете у будь-якій ситуації.