Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 5167410 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Sahara

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • Ира
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #59190 : 31 Березня 2019, 22:25:05 »
  Яким чином Зе закінчить війну?
Поедет к путину попу целовать)

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #59191 : 31 Березня 2019, 22:25:07 »
  Яким чином Зе закінчить війну?
Ну, думаю, он хотя бы не будет заинтересован в ее продолжении, как делает это Петя, который сколачивает себе состояние на войне.... Потому что там, где воюют - его родные живут....
продаст нас в рабство и назовет это красивым словом   :wacko:
Так мы уже давно все в рабстве. Под западные кредиты нас давно продали.... ???

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #59192 : 31 Березня 2019, 22:25:49 »
достаточно просто посмотреть кто с рашки поддерживает Зе и все станет понятно
снимите очки, Порох не идеален, но он принял страну в состоянии войны, даже несмотря на это - сделано много, над многим еще нужно работать, многое исправлять и совершенствовать
а теперь просто представьте зе на его месте - что делаем? отменяем сделанное, бо то "плохое"? и что делаем дальше? льготы всем е..тым с общежития на мазепы? смертей нет, страну продаем - ставим на колени? повторяем историю?

вообщем чтоб понять, нужно сыграть в ролевую игру
Вайбер 0937717795 Катя

Sahara

• Звезда форума
  • Ира
« Reply #59193 : 31 Березня 2019, 22:26:40 »
Ну, думаю, он хотя бы не будет заинтересован в ее продолжении, как делает это Петя, который сколачивает себе состояние на войне.... Потому что там, где воюют - его родные живут....
А сколько Петя заработал на войне, есть хоть один пруф? А кстати это гражданская война? Шахтёры воюют?

Поцелуй_Дождя

• Звезда форума
« Reply #59194 : 31 Березня 2019, 22:27:00 »
Будет совсем плохо, объявим импичмент  ^-^
Мы не можем. Рада может только. Да он и так говорил, что на один срок придет. Я пока хуже, чем с Порохом не представляю.. а там..

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #59195 : 31 Березня 2019, 22:28:13 »
Ну, думаю, он хотя бы не будет заинтересован в ее продолжении, как делает это Петя, который сколачивает себе состояние на войне.... Потому что там, где воюют - его родные живут....Так мы уже давно все в рабстве. Под западные кредиты нас давно продали.... ???

Жанна, бизнес пороха и медиа зе и рядом не стоят
посмотрите как голосовали эти кандидаты - это покажет пример ценностям

хочешь мира? пожалуйста, отстой свободу
но если ты решила обучать детей русскому языку, т.к..... то ориентир на рашку в твоем случае меня не удивляет

и вообще интересно - мир, да круто. мы 5 лет такого не знаем, но если нужен мир в понятии рашки - то чего мы все топчем тут чернозем? все заинтересованные могут получить жительство там и льоты) и не нада никакой Европы)
« Останнє редагування: 31 Березня 2019, 22:29:46 від kateryna »
Вайбер 0937717795 Катя

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #59196 : 31 Березня 2019, 22:29:36 »
Ну, думаю, он хотя бы не будет заинтересован в ее продолжении, как делает это Петя, который сколачивает себе состояние на войне.... Потому что там, где воюют - его родные живут....Так мы уже давно все в рабстве. Под западные кредиты нас давно продали.... ???
в рабстве мы еще дольше, чем когда западные кредиты появились, и не Порошенко в них влез, а "попередники" "попередников"...

че ж мы такие близорукие-то... когда уже "наприкалываемся"

Поцелуй_Дождя

• Звезда форума
« Reply #59197 : 31 Березня 2019, 22:30:03 »
снимите очки, Порох не идеален, но он принял страну в состоянии войны, даже несмотря на это - сделано много, над многим еще нужно работать, многое исправлять и совершенствовать
а теперь просто представьте зе на его месте - что делаем? отменяем сделанное, бо то "плохое"? и что делаем дальше? льготы всем е..тым с общежития на мазепы? смертей нет, страну продаем - ставим на колени? повторяем историю?

Мнения очень разнятся у нас. И выборы тому подтверждение. Что одному хорошо - другому смерть. Я ничего хорошего за 5 лет Пети не увидела. Ничего. Хуже его не было. И так же думаю не только я...

Julian

• Звезда форума
  • 068-1ноль7-ноль8-11 Юля
« Reply #59198 : 31 Березня 2019, 22:30:43 »
Очень надеюсь, что все кто голосовал не за зе, поддержат Порошенко во 2м туре, иначе :walldash:
Да ну наф свинскую рожу  :negative:
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #59199 : 31 Березня 2019, 22:32:36 »
продаст нас в рабство и назовет это красивым словом   :wacko:
А что для вас рабство? Просто интересно. У меня подружка сегодня приехала из Польши: питалась просроченными продуктами, жила несколько дней на вокзале, выполняла самую грязную работу чтобы хватило денег на обратный билет, и видела как живут и в каких условиях наши "заробитчане". Как работают на вредных и токсичных производствах наши молодые ребята. Это ещё не рабство?

Julian

• Звезда форума
« Reply #59200 : 31 Березня 2019, 22:34:39 »

Ну дак его мотивы понятны, во время войны воровать легче.
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

Поцелуй_Дождя

• Звезда форума
« Reply #59201 : 31 Березня 2019, 22:35:51 »
У нас друг давно в Риге живет. ПМЖ, квартира в новострое, семья. Говорит, что Латвия до Евросоюза лучше жила.
Тоже самое говорят в Словакии - близкий человек там сейчас.
Бедные страны плохо живут в Евросоюзе.

Sahara

• Звезда форума
  • Ира
« Reply #59202 : 31 Березня 2019, 22:37:10 »
Автор: Volodymyr Shurubura
Не настільки страшно, хто ж в підсумку буде президентом, наскільки страшно, хто поруч з нами живе в цій країні. Президент – то на 5 років. Так, це біда! 5 років нашого життя! Та зрештою, пережили Федоровича, то і Олександровича переживемо. Але от ті майже 30% українців – то ж не просто статистика. Це люди, з якими ми щоранку вітаємось в будинку, їдемо в однім купе потяга, працюємо в бізнесі і купуємо у них каву. Щодня! Вони з нами і поруч! І це не на 5 років! Це назавжди!

Це не лише вибори президента, це загальний аналіз крові країни. Тепер чітко зрозуміло скільки і чого тут є.
Залишаються примарні сподівання на другий тур, та оптимізму перед першим було куди більше.
Результати першого туру (або поки даних екзит-полів) – це сигнал. Всім. Українцям і елітам, лідерам думок та владі. Це абсолютно новий кейс у політичній технології.

Варто зазначити, що і чинний президент мав реальну можливість отримати значно кращий результат, якщо б за 5 років в Україні була проведена справді судова реформа, були результати боротьби з корупцією, була реакція влади не очевидну несправедливість, були відповіді по Медведчуку та всім решта такого ж типу антиукраїнської діяльності. Це все можна було зробити. Але була ілюзія що можна і так. Думайте тепер!

З іншого боку, такий відсоток в чинного президента тому, що в українців патологічний потяг до “оригінальності”. Багато виборців побачили щось не надто святе та месіанське у персоні Порошенка і розпорошили свої відсотки поміж прекрасними, мудрими, патріотичними людьми: Кошулинським, Гриценком, Смешком та Безсмертним. Це може дати смертельний результат країні. Наше невміння об'єднуватись і бути реалістами нас не раз знищувало. І ось ми тут знову.

Я маю купу питань та претензій до Порошенка, але я реаліст. Я розумію, що в цей момент, в цій країні і з цим народом нам кращого лідера не дано. Ні, кращі є, але не настільки національно об'єднавчі.

Зеленський тут взагалі ні до чого. Це не про нього. Він такий, як його присутність на дебатах. Просто чорна діра. Цих 30% - це вирок всій політичній еліті за усі роки. Ви конвертували людську неосвіченість, страх та бідність у політичний капітал весь час. Ви ділили країну на схід і захід, на бідних і багатих, а тепер країна вас помножила на нуль. 30% - це не відсоток боротьби, це відсоток апатії і втоми. Вони не готові йти на жертви, аби захистити свій вибір. В них це фан та прикол. А боротись і вмирати меншості, як врешті і у всі часи.

Дуже б не хотів, щоб ми колись згадували цих 5 років, з 2014 по 2019, як найкращі роки країни. Особисто мені в цей період складніше ніж весь час до того, але я вперше відчував себе вдома, українцем в Україні. Я відчував, що у мене далеко не святий, та все ж український президент. Я відчував, що він бореться за мою країну. Сподіваюсь, що здоровий глузд таки візьме гору.

Julian

• Звезда форума
« Reply #59203 : 31 Березня 2019, 22:37:46 »
А слыхали как петюня сегодня интервью давал ?
Я звертаюсь до молоді, я вас почув.
Как то до боли знакомый оборот речи  ^-^

Funtic

• Звезда форума
« Reply #59204 : 31 Березня 2019, 22:38:22 »
Тільки  по даним Форб Порошенко за роки президенства, коли як кажуть "сколотил состояние",  випав зі списку найбагадших українців