0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
ну з приводу відсутності всіх щеплень, то в нас в Чернігові пробитись в садок неможливо взагалі, а якщо мова йде про ХІБ, то цього щеплення нема в списку обов"язкових, тому медпрацівникам і завідувачам дитсадків треба періодично про це нагадувати, бо мабуть забувають Стаття 12. Профілактичні щеплення Профілактичні щеплення проти дифтерії, кашлюка, кору, поліомієліту, правця, туберкульозу є обов'язковими і включаються до календаря щеплень. а у вашій ситуації взагалі мови не повинно йти про те, що нема щеплення і правда на вашій стороні однозначно
Знаю мамочку у которой ребенок без прививок и уже два садика сменил. Так что ничего невозможного не бывает.
Чернігів взагалі по цьому питанню непробивний. Практично неможливо попасти без щеплення. Трохи легше тим, в кого мед. протипоказання до щеплення, і то, важко добитися від поліклініки довідки в дитсадок
Зарубежным прививкам не очень-то доверяю, но в садике требуют их наличие, приходится делать. Да и от полиомиелита чадо будет защищено.
Вчера по новостям говорили, что будут пересматривать календарь прививок. Только пока не знают, когда точно. Хотят уменьшить колличество прививок в 1 год жизни и увеличить промежуток между прививками с месяца до двух.
Комаровский писал, что по новому календарю АКДС будут начинать не с 3-его месяца, как раньше, а со 2-го, читала об этом недели три назад, может передумают
А в чем смысл, интересно?
знакомой медсестра предлагает сделать ревакцинацию АКДС через полгода после вакцинации, насколько я знаю, да и наш педиатр говорит, что ревакцинацию нельзя делать раньше чем через год. просветите, может я чего-то не знаю