В когось таке було щоб кіт пережер вітамінів?.."Стісняюсь спросіть", але...що робити?? Вчора купила 20 вітамінок котячих. Ветеринар поклав мені їх в маленький кульочок. Я кульочок - в глибоку кишеню пальто (там ще й клапан на кишені зверху!) - й забула витягти. А в нас вішалка для верхнього одягу над тумбочкою Вночі котус, імовірно, унюхав ароматизовані таблеточки, скочив на тумбочку, якимось незрозумілим чином заліз лапою в глибоку кишеню (ех, дуже навіть зрозумілим - аж нитки повидирав - так дерся, пальто пошкодив...). Зранку дочка знайшла на підлозі подертий кульочок. Прийшла спитала про вітамінки. В мене серце впало. Думаю, хана котові. А воно лежить, гадство, вилизується в усіх тяжкодоступних місцях. І аврукає так по-котячому від задоволення. Огляд кота не дав ніякої інформації про його стан, бо пацієнт видирався й кричав - дряпучий, холера))). За день з ним нічого не сталося. Може тому, що я дуже кричала й погрожувала прикопати у випадку вітаміноспровокованого здихання))). За день випив мисочку води. Ніс холодний. Алергію фіг роздивишся під його чорним хутром. Дрихне. Теплий! То може хто знає - це вже точно з ним нічого не буде, чи можуть якісь ускладнення бути - на нирки чи печінку?.. "Какой ни есть, а все ж родня", як співав Висоцький.