0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Можно добавить ещё?
майки кинула,вишиванки ніби є,от із водолазками тепер проблема-вже немає.Але перепитаю.по шкарпеткам,можливо давайте замовимо не 8,а 2 чи 4шт,подивитесь на розмір,щоб все було ок,а потім дозамовимо-це ж не проблема.Давайте 4 пари шкарпеток замовимо Вишиванки ми вже купили, сподіваюсь ви не замовляли. Мені найважливіше майки, і шкарпетки.Я бачила, що вже замовлення відправили.Який у хлопців реальний розмір ноги?
Заказhttp://poops.pl.ua/nizhnee/272-002v.htmlТрусики для девочки размер 28 3шт
НАДІЮСЬ,ЗАВТРА ВЖЕ ДІЙДЕ ЧЕРГА ДО НАШОГО ЗАМОВЛЕННЯ!!!ВСІ МАЙТЕ НА ПОГОТОВІ КОШТИ,ЩОБ МИ САМІ НЕ ЗАТЯГУВАЛИ ПОТІМ ПРОЦЕС ВІДПРАВКИ ПОСИЛКИ!!!ЯК ТІЛЬКИ БУДЕ ВІДОМА ЯКАСЬ ІНФОРМАЦІЯ-Я ОБОВ"ЯЗКОВО ПРОІНФОРМУЮ!!!!
Я ж не буду платить за вышиванки, если они есть? Пишу, что уже не надо, вы не отвечаете )
я бачу,що ви пишите. Завтра буду намагатися відмінити. за суботу неділю-вихідні,як би я не хотіла,нічого зробити фізично не можу.вони були відправлені раніше, ніж ви написали, що вже не актуально.
Коли замовляла, ви відповіли, що вже нема. Я ж і не мала їх на увазі.До того ж, я в п'ятницю зранку почала писати, що вже не треба, бо побачила, що ви раптом їх замовили ((