А я, якщо чесно, нічого ТАКОГО смішного не побачила в пропозиції
Natka_20 
Сама збираю аналогічне СП на іншому форумі, тому знаю про специфіку, і я думаю, специфіка даних СП вам також знайома. Бо не полінувалась заглянути в деякі підписи, і там теж СП, теж з білизною і оргзбором 15%. Але чомусь нікого це не смішить)
Людина - новачок в СП, і можна було б просто підтримати і написати нормальний текст, а не набір смайлів і звинувачення в намаганні тупо заробити на бідних мамочках.
По перше, дане СП передбачає збір ростовок, відповідно, займає багато часу на: відкриття ростовок, погодження кольорів, відповіді на запитання, приймання замовлення, опрацювання, в разі потреби - дзвінки , заміни. Тоді після збору ростовки - знову ж таки, лист або дзвінок з проханням оплатити, перевірка оплати (а їх багато і всі дрібні), після цього потрібно зняти кошти, піти до відділення банку, оплатити, тоді поїздка до ТК, оплата, отримання, привезти додому, розібрати все по поличках, перевірити вірність кожної ростовки та перевірити на наявність браку, після цього роздача. Я думаю, всі, хто хоч раз мав справу з СП, це знають і повинні розуміти, але просто вирішили трохи посміятись з новачка в СП.
Чи ви вважаєте оргзбір в розмірі 9 грн. на комплекті, котрий коштує 60 грн. (а такі переважно замовляють, з досвіду), невиправдано високим? Навіть при тому, що середня ціна даної білизни складає 180-200 грн. в роздріб?
Виходить так, що економити хоче кожен, але не дай Бог, щоб хтось, хто приклав до цього свій час та зусилля, часом не заробив на цьому пару копійок чи гривень.
Будьте один до одного толерантніші.
P.S. Я не клон ))) просто друг, і трошки образливо стало за Наталю і за те, як зустріли її пропозицію.