0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Сама легка і практична це з зефіру (мармишок)
Спасибо за совет, соберусь духом - и буду пробовать. Ваши тортики - просто бомба!!!
Приветики, и у меня новенькие
Скажите , а мастика покупная или сами делаете?
Спасибо!Мастика из мармышек [/quot Ваша мастика очень однородная, у меня почему -то так не получается может пудру плохо мелю
Тут три фактори, тонко розкатана (але товсто також не вихід із ситуації )Чим розгладжуєте після покриття (утюжок чи руками)Ну і якість вирівняного тортику :DНад якістю, мастіки попрацюйте (ну то з практикою приходе) Тепер про свої.Я вижила в ці вихідні і добре. Не знаю що стало фактором такої роботи, може, що вихідні і більше вільного часу Ще був маленький "До чаю" знайомій, але вже не виставляю.
Цитата: ЯНУСЬКА від 12 Березня 2013, 15:45:58Спасибо!Мастика из мармышек [/quot Ваша мастика очень однородная, у меня почему -то так не получается может пудру плохо мелю я тоже раньше на кофемолке,но если молоть ,то что-бы как пух,но сейчас я покупаю пудру
Как над качеством поработать? Я только и знаю что работать, а она такая и все может что не так делаю
я тоже раньше на кофемолке,но если молоть ,то что-бы как пух,но сейчас я покупаю пудру
Краще всього купляти. І час і нерви
Говорят что покупная мастика оч вредная, а я деткам своим пеку
Пудру купляти. Ми ж також своїм печем Р.S. Я не ту цитату була виділила