Дєвочки, я оце така зла як собака (по іншому і не скажеш)
От із-за таких клієнтів не хочеться працювати з терміновими замовленнями та і взагалі не приємний осад.
Телефонують у неділлю торт на середу, вільне місце було взяла (хоча обіцяла собі що брати не буду щоб відпочити перед доненим Днем народженням і з свіжими силами зробити їй за 4 роки вперше красивий торт, а не "лівою п"яткою") Навіть передплату не взяла. думаю да чого людей напрягати з переводом і т.д. доробила машинку і не лягавши спати спекла коржі на наступне замовлення. Думала прийду з роботи зроблю і вже потім посплю. А мені в день пишуть смс що вони відмовляються від замовлення

. От питання: Ми не люди? у нас немає своїх справ? у нас не такі діти як у Вас? Ви колись зрозумієте що ми своєю сім"єю жертвуєм для Ваших замовлень. І за ці гроші купила б щось дитині. Да, ми заробляєм, але третина випадків ( у моїй практиці) коли я жертвую своїми інтересами заради Ваших, адже Ви ж не можете такого зробити. Вам хочеться свята, порадувати свою дитину... Мені написали: "Я куплю у Вас коржі" та навіщо мені вже це після такого відношення, я сусідці за дарма віддам - вона хоч вихована людина.
...так противно на душі....