Всього голосів: 25
Голосування закінчилося: 10 Вересня 2014, 14:03:40
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Добрый день ,оплатила в 13,25 - 425.60 (385.60+40(доставка)) простите за задержку ( немного не разобралась, 40 грн уже всчитано в сумму 385.60???)
К прибытию деревьев выкупаю таблетки Инициатор https://tex-master.prom.ua/p153230385-initsiator-initsiator-tabletki.htmlЦена 9,00+орг сбор = 10,00 грнІніціатор® 200Т, т. – це комбінація системного інсектициду з добривами подовженого терміну дії у вигляді зручної для використання таблетки. Ініціатор забезпечує як довготривалий захист саджанців плодових, декоративних, лісових культур від шкідників так і стрімке та інтенсивне їх зростання.Повільне розчинення таблетки спричиняє тривале забезпечення рослини поживними речовинами (азотом, фосфором, калієм та магнієм) через корені....Об'єкт застосування Саджанці плодових культур
А в розы их можно закладывать? Не навредит?
А мне интересно для ореха. Стоит положить?В прошлом году муж сажал орехи - не проросли.Теперь я хочу посадить. Думала корневином поливать , а тут инициатор ....
А я хочу из остатков розу Гордон можно за ней подойти на работу?
Я возьму с остатков яблоню Мелба- 30 грн
Добрый вечер! Хотела бы забрать из остатков розу "Гордон" и "Дабл делайт". Можно будет забрать их как-то забрать в понедельник?
Подскажите пожалуйста когда деревья приедут?