0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я в этом году брала муку в квартале в желтых пачках Винницкий млинар,мне очень понравилась.
испекла по вашему рецепту, чего-то у меня тесто было жидковатое, т.е. лепёшкой не лежало совсем, так я и муку даже добавляла ещё грамм 200 и все равно с рук сплывало И верхушки полопались, вроде в формах и подошло в два раза, а потом в духовке кааак поперло а я ещё и яйцом сверху не помазала перед выпекание ну главное чтоб вкусно было, мои говорят, а верхушки то такое, а глазурь я не делаю, не люблю
Дівчата, виручайте) Як має виглядати опара після ночі бродіння по Олександрійському рецепту? У мене вона зовсім майже не зсінилась звечора, зверху масло, під ним тільки видно процес бродіння і то не активний, це нормально чи дрожжі підводять?
вона загалом і має бути рідшим ніж звичайне тісто, до якого ми звикли + ще ж від борошна залежить, розміра яєць, сметани. а порвало верх, бо мабуть недобродило трохи, тоді в духовці і рвануло до гори. Але то не біда, аби на смак добра була. До речі, я ставлю в духовку паски і тримаю при відкритих дверцях хвилин до 5, так бабуся вчила, аби скоринка зверху не відразу схопилася, дати паскам трохи підрости, а потім вже закриваю і печу.
У меня слабая шапочка была,холодновато в доме было,но когда замесила тесто то поднялось очень хорошо.
Я залишала відкриту духовку на 50 градусів на всю ніч і тісто поруч
Ого,у вас видно электрическая духовка,а а газовой минимум 150 градусов-такое не прокатит