Х-ло настолько распоясалось и ох-ло, что к годовщине Крыма вывалило всю правду про ту операцию. То есть на весь мир открыто призналось, что тогда брехало. А зомбированные дебилы и дебилки по-прежнему заглядывают ему в рот и верят пропаганде раша ТВ про доброго спасателя русского мира дядю Вову. Это, в конце концов, просто несусветная гордыня мешает признать, что были стадом баранов почитателей русского мира.
Президент Росії Владімір Путін заявив, що в разі несприятливого розвитку подій в Криму, Москва могла привести в стан бойової готовності ядерні сили. Про це він розповів у документальному фільмі "Крим. Шлях до Батьківщини", який транслювали на телеканалі "Росія 1".
"Я відразу ж на першому етапі роботи був змушений скоординувати наші Збройні сили. Не просто зорієнтувати, а дати прямі вказівки, накази стосовно можливої поведінки Росії та наших ЗС за будь-якого розвитку подій", - сказав Путін.
"Щоб блокувати і роззброїти 20 тисяч осіб, добре озброєних, потрібен певний набір особового складу. І не просто за кількістю, але й за якістю. Потрібні були фахівці, які вміють це робити. Тому я дав доручення і вказівки Міноборони, чого приховувати, - під виглядом посилення охорони наших військових об'єктів у Криму перекинути туди спецпідрозділи Головного розвідуправління і сили морської піхоти, десантників", - заявив Путін.
Також він розповів, як велася робота з "переконання українських військових".
"Один з командувачів українським флотом навідріз відмовився переходити на сторону "кримської влади". Я попросив, щоб з ним попрацювали ветерани. "Діди" прийшли і до 7 ранку з ним вели виховну бесіду. До 7 ранку він узяв ручку і папір і написав рапорт про звільнення", - розповів він.
При цьому він додав, що "українські військовослужбовці вели себе дуже гідно, намагалися зберігати вірність присязі".
Нет, Меланжик, это вы очень лёгкого пути для него хотите: больше никогда не увидеть. Учитывая, что проё-ны мозги у пары поколений, поддавшихся на пропаганду, посеяна ненависть между народами на долгие годы, и расхлёбывать эти Новопидороссии мы ещё будем долгие годы, то я думаю, справедливее ему будет предстать с перекошенной от инсульта рожей, с вытекающей слюной и с недержанием в инвалидном кресле сразу в Гааге. А хоронить его нужно в Крыму, чтобы множество "патриотов", желающих сюда приехать в отпуск на личном танке стрелять хохлов, имели возможность раздавить друг друга на Керченской переправе.