0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Львуся,а у Вас в Донецке это считается нормально пленных выодить на издевательства и при этом все снимать?Что дальше? Будете на площади сжигать,а вокруг улюлюкать и хлопать?
Мочанов не врет.А циферку 600 откуда взяли?Про ненужную фортецю как вас зацепило...Только самого главного не заметили.
Ну Вы же из Донецка? или ошибаюсь?
И еще ,Оксана ,злобный троль прицепит простыню с ФБ,с каким нибудь монологом бойца. Злобный троль,не обижайся,ты такой патриот и укр.мова, это всё прекрасно. :-*Но в ФБ не всегда бойцы правду пишут,нельзя им.
Львуся, я просто викладаю те, що вважаю за потрібне і що - з моєї точки зору - не ображає інших форумчанок. Мої особисті якості й мова не є предметом обговорення; тому не дратуйтеся. Я не ображаюся на людей, яких мені шкода. Миру всім нам.
Я к пленным никакого отношения не имею.Такой вопрос Вам могу задать.Границы нормы как-то странно выглядят в последнее время.[/quoteЯк це не маєте відношення? ви чітко написали що розділяєте думку тих виродків що накинулися на полоненного ......я намагаюся мовчати, та скажу що на сході як мінімум половина сама собі біду накликала, 93 -я механізована, чи її частина в котлі, там свекор і ще 2-є з Чернігова, був дзвінок на кілька слів, вирватися майже нереально..... тільки молитвами і живемо, а тут байки по диверсійні групи пишуть
Цитата: Львуся від 22 Січня 2015, 21:50:41Я к пленным никакого отношения не имею.Такой вопрос Вам могу задать.Границы нормы как-то странно выглядят в последнее время.[/quoteЯк це не маєте відношення? ви чітко написали що розділяєте думку тих виродків що накинулися на полоненного ......я намагаюся мовчати, та скажу що на сході як мінімум половина сама собі біду накликала, 93 -я механізована, чи її частина в котлі, там свекор і ще 2-є з Чернігова, був дзвінок на кілька слів, вирватися майже нереально..... тільки молитвами і живемо, а тут байки по диверсійні групи пишуть Во первых,где я написала - я роздиляю думку?Не сочиняйте.)))Во-вторых,представьте,как бы Вы себя вели на ИХ месте?Той толпы?Поверьте мне,ЭТО даже представить трудно.Фотки ужаса этого найдите в интернете,это не проблема.Надеюсь,вопрос исчерпан.
Цитата: Львуся від 22 Січня 2015, 21:50:41Я к пленным никакого отношения не имею.Такой вопрос Вам могу задать.Границы нормы как-то странно выглядят в последнее время.[/quoteЯк це не маєте відношення? ви чітко написали що розділяєте думку тих виродків що накинулися на полоненного ......я намагаюся мовчати, та скажу що на сході як мінімум половина сама собі біду накликала, 93 -я механізована, чи її частина в котлі, там свекор і ще 2-є з Чернігова, був дзвінок на кілька слів, вирватися майже нереально..... тільки молитвами і живемо, а тут байки по диверсійні групи пишуть Та може и байки,х.з.Уже ДРГ не виновно,а с Авдеевки снаряд прилетел.Цирк.
Це ті, про кого я знаю, і знаю що живі, котел десь між Песками і Авдіївкою це мої здогади, там велися запеклі танкові бої вчора і сьогодні криють не перестають