Ну так душа просить хороших новин!! А коли вони трапляються, все переживаєш, чи не вилізе якесь трагічне западло... Як мало -по-чесному - людині треба: мир і любов, й ще трохи здоров'я. А зараз навіть цей мінімум з'єднався в одне - миру!! Щоб люди не гинули, щоб хлопцям на війну не довелося йти, щоб і в нас в Україні по-людськи було...
А заблоковані хлопці в донецькому й луганському аеропортах, а 72-а бригада, яку розстрілюють "Градами", а.....скільки їх?..
35 мин. з ФБ
Олена Степова
Они бегут! Свет, любовь к Родине, земле наконец-то начал жечь их глаза и тела...они лишь фейковая армия, куклы, карты...кышь,кышь, кышь...гоните их мысленно, молитвою, любовью. Нас закрыло столько Ангелов от беды:и наши погибшие мальчишки, и незнакомые нам люди в Боинге, и просто прохожие, и Небесная Сотня Майдана...Посмотрите, война, страх, смерть, а здесь все говорят о любви и будущей жизни...мы все верим в Украину, а они, пришельцы, пустые души без веры, их зовет назад сумрак, который их породил. Я рада за Северодонецк, там много друзей, которые молились обо мне, а теперь я им возвращаю молитвы. Пусть будет мир в вашем доме!
Можливо, комусь це здасться дуже "выспренно", але Олена пише , як вона сама просто пояснює, "из норки" - з підвалу; бо стріляють.
А стосовно посту Тетяни Я. про передбачення хлопчика-аутиста, то так хочеться вірити... Тетяна, яка виклала пост, пише часто . Це реальна людина. Хочеться вірити, що все буде такю