0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Я, например, сторонник ГВ. И своей дочке не раньше 6 месяцев буду что-либо вводить. Считаю, что лучше грудного молока для нее пока ничего нету.Плюс сок покупной давать не хочу. А яблоки все обработанные. А своих, к сожалению, нету.
ну то що домашній це навіть не обговорюється, я от думаю додаткові вітамінчики) я читала що можна з 4,5 міс це правда?
дівчаточка знову фармацевтична хвилинка: аквадетрим- термін дії після відкриття флакону 6 міс! :)не забудьте, п*єм до сонячної пори року
ми на ШВ
Я для носика покупаю детский Но-соль, раньше Салин брала, они намного дешевле Хьюмера. Капаю по 2 р в день, и если есть козявочка, то вытаскиваю ватной палочкой.
Спасибо, Кать Тоесть до лета? Вот у нас он открыт 18.12 - получается срок до 18 июня
в вас якраз все вчасно) пів годинки літнього сонечка на личко і маєте ту саму капельку аквадетриму) ( іноді якщо весна гарна лікарі і весною відмвняють його)
Катя, хотіла вас спитати про Аквадетрим...нам лікар сказала пити рівно місяць кожного дня по 4 краплі, потім перерва....а всі пишуть, що щодня по краплі дають...щось я розгубилася....
взагалі так має бути по краплі :)може ваша ляля родилась передчасно?
Девочки детских денег до сих пор ни кто не получал? Странно пенсия пришла вовремя, а детские задерживают.