ну пише на упаковці 5 годувань, виходить якщо годувати кожні 3 год то потім перерва на 8 год, я не знаю чи він так витримає. не пойму чи то я шось погано порахувала, а може то має бути кожні 4 год?підкажіть будь ласка хто в курсі. Груди малий категорично не бере, я спочатку ціджу молоко там грам 30, даю його, а потім догодовую сумішшю
Не радити буду, а просто розповім, як у мене годування відбувається зараз. Завдяки допомозі дівчаток з форуму.
Раніше я годувала сумішшю за вимогою: дитина моя постійно нила, була дратівлива... Потім
Olga88 підказала, що на ШГ повинен бути режим. Я полізла в нет і вичитала, що між годуваннями не може бути менше трьох годин. Оскільки суміш більш поживна, ніж грудне молоко (в більшості випадків).
Але ту дозу, що написана на пачці, моя дитина з_їсти просто не в змозі. То я кормлю його кожні три години по 100 мл (іноді він і їх не виїдає). Під час кожного годування даю по 4 краплі Куплатону. Тобто, за день він з_їдає близько 700 мл суміші.
Були у лікаря - вага в нормі.
Буде підростати - буду збільшувати дозу та довшу робити перерву, якщо він так захоче)