0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Гематомы ж синеватые, а тут нет...Он капризнее стал, чем обычно... Кушает ещё хуже, чем раньше...А куда в травмпункт? Карту нужно ехать брать? Или к педиатру сначала в поликлинику? И там уже к врачу.
Я думаю карта не нужна, просто едь в травмпункт. Он напротив поликлиники находится (левое крыло детской больницы)
На Пирогова
В травмопункт ходят без карточки, это вроде как скорая помощь при травме. Они оказывают первую помощь, а для дальнейшего наблюдения отправляют к врачам с свою поликлинику.
Гематомы ж синеватые, а тут нет...
Привет, пропажа! С прошедшим днем рождения! У нас все по-тихоньку, лето проводим у бабушки с дедушкой в селе.
привіт грибочки надіюсь ви мене ще не забули. в мене пів року випало з життя. повністю. якось при нагоді розкажу. наразі навіть не хочу згадувати. надіюсь у всіх все ок. я вже є. такшо буду потихеньку вливатись в колектив всім цьом аааа останні новини. Тімка повністю підірвав ніготь на нозі і він повністю відстав. видовище не для "слабконервних", але тим всерівно повинен був хтось займатись. Тому . звісно займалась цим я. відпарювала ножку. і .з морозом по шкірі. відрізала по трошки ніготь. наразі залишки його вже під самою кутикулою. і є вже трішки нового нігтика. надіюсь старий якось відпаде чи взагалі хз як то має відбутись. а ви як? хочу знати все все
дякую знаю. в вас там погода класнюча. люди насолоджуйтесь. бо в нас ...опа повна. за ціле літо може тиждень було тепло. і то так 1 день тепло і 2 тижні холодрига і то така, шо і 16 бувало я дуже дуже дуже люблю жару і тепло. але, на жаль. ніяк з того не можем скористати. малий купався тільки в басейні і то 2 рази. капец. такшо дівчатка дупки повертайте до сонечка і насолождутесь
Приветик пропажа! У нас тоже все нормуль), на море попу греем))