мой уже давно глючит. я ещё, блин, умная такая чек не взяла. спросила у фармацевта, а она мне - будут проблемы приносите мы сами заявку оформим. я, дура и повелась. заглючил мой градусник приношу им, а они мне - а где чек. я рассказываю как дело было, а девушка та у них уже не работает. вот, теперь ремонт за мой счёт. боюсь звонить узнавать сколько будет стоить 
ніфіга, відстоюй своє. поговори з тою дівчиною, яка тобі так казала. чек має бути обов*язково прикріплений до гарантійного талону. крім того, на талоні має стояти печатка їхня і дата продажу. не ведись на це. якщо ти ще проходиш по гарантії на який тобі
хер платити свої гроші. в них має бути відеокамера, хай добре пошукають і тебе знайдуть. як ні то є книга скарг, в якій ти пишеш вкінці свій номер тел і примітку" прошу надати інформацію про вчинені вами заходи'" чи щось типу того. крім того ще є служба захосту споживача. а ти 100% права. я знаю на це немає часу. принаймні налякай тим. повір. зараз заплатиш за ремонт таку саму суму, за яку купила градусник, якщо не більше. тобі того треба?