ой ви накатали, не маю часу прочитати. привіт мої солоденькі

всіх з датками. в нас просто як виявилось на зубки. 3 дні темпа 38,5 ну це тримаючи термометр 3 хв. на 2 день була 39,5 я не можу просто переказати в якою я була стані. швидкої нема, по 3 лікарнях лікарів нема бо одні зміну здали- інші зміну ще не прийняти. б... потім знайшли якусь таку років під 70 яка дала направлення в лікарню без препаратів просто подивитись за темпою. одним словом це був жах. ми обтирали Тімку водою з оцтом і я дивлюсь на нього а він не рухається, тільки чути як дихає животиком, підняла руку-падає. я навіть не пам*ятаю чи я плакала але чесно скажу це тривала не довго але я не побажаю такого навіть ворогу.але що дивно. в ті періоди коли температура все ж падала за допомогою нурофену. він був доволі веселий, ходив трошки. але ще досі безсилий, мало холить дуже мало їсть. швидко втомлюється. в нас сьогодні кипить робота. чоловік тільки години 2 тому приїхав з командировки багато роботи чекало його. підготовка до свята почалась тільки вчора тому що мені явно було не до того.