по перше вітаю всіх з датками. по друге в нас виліз 4 зуб. сьогодні і вчора був понос і темпа в обід 38,3. поїхали до лікарки щоб подивилась на малого. я не була впевнеча чи це на зуби тому що інші лізли без проблем. симптомів ніяких. думаю всяке буває може ангіна чи якась інша зараза. кароч все норм горло, бронхи- легені. по ходу ротавірус. вкололи анальгін-ношпа-димедрол малий проспався наразі температури нема. лікар написала цілу писульку з препаратів і аналізи. казала якщо до завтра буде темпа будем колоти антибіотик. я розумію що це страховка, але антибіотик від чого? від вірусу? а яким методом буде вибиратись даний препарат? яка група речовин? сильніший слабший? методом тика. малий какуняв раза 3. якщо робити посів він буде готовий тільки через 7 днів. одним словом покищо багато п*єм і їмо рисову кашку.
Урааа! Мы уже дома и я с компом!!!
Катя, посмотри Комаровского, если у вас действительно анализ подтвердит ротавирус, то он антибиотиками не лечится, - он лечится симптоматически, т.е. от температуры, от поноса, для гидратации
Нам тоже в больнице сначала прописали антибиотик, но поскольку мы не нашли в аптеке нужной дозировки, то никто и не настаивал

П.С. тест на ротавирус продается в аптеке, стоит 100грн., делается около часа