Чернігівський форум про дітей

Голосування

Осенние грибочки 2014 встреча 5 октября

да
нет
лучше другой день
время первая половина дня
время вторая половина дня

Автор Тема: Осенние грибочки 2014  (Прочитано 714070 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

swallow

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Осенние грибочки 2014
« Reply #21150 : 05 Серпня 2015, 16:15:48 »
ти знаєш дуже помічне є така фігня. підпалити стержень часнику(має бути старий) і дати трошки подихати. як хоч  розпитаю в мами подробніше.

я бы для малявки так не рисковала. и себе неохотно это делаешь, так как печет да в голову дает.

Аллуська

• Звезда форума
  • 093 223 77 24 Про оплату и раздачу в личку
« Reply #21151 : 05 Серпня 2015, 16:22:17 »
присоединяемся ко всем поздравлениям!

девочки! у вас сколько раз детки спят днём? ну вот такие же как мы? 8-9 мес?
мы почти всегда 3 раза спим, просыпаемся в 9:30-10:00, по-разному бывает три сна и на ночь засыпает в 22:30-23:00)

Мои СП
Самые дешевые детские игрушки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=84832.0

Olya_

• Звезда форума
« Reply #21152 : 05 Серпня 2015, 16:52:14 »
Мы уже месяца полтора спим 1 раз полтора часа или час 50минут

~ klubnika ~

• Звезда форума
« Reply #21153 : 05 Серпня 2015, 17:26:10 »
спасибо вам за утешение!!!

у меня Аня спит раз в день, и хоть ты её тресни блин  :walldash: с 14 до 15,10 максимум!!!
ну правда если встанет в 6 то в 10 засыпает уже, а потом и в 14! такое редкость! но так хочется почаще спать её ложить  :wacko:  :D

о93-764-95-4о
о99-549-71-51

Юлечка2000

• Звезда форума
« Reply #21154 : 05 Серпня 2015, 18:42:05 »
Катюша, поздравляю Тимофейчика с 11-ю месяцами!!!
Танюша, поздравляю Анютку с 9-ю месяцами!!!
здоровья, счастливых незабываемых моментов в жизни и новых достижений!!!

и мы поздравляем :daisy:

SGNata

• ★SuperStar★
  • 063 917 38 68
« Reply #21155 : 05 Серпня 2015, 19:51:55 »
Катюша, поздравляю Тимофейчика с 11-ю месяцами!!!
Танюша, поздравляю Анютку с 9-ю месяцами!!!
здоровья, счастливых незабываемых моментов в жизни и новых достижений!!!

И от нас принимайте поздравления!!  :daisy: :daisy: :daisy:

SGNata

• ★SuperStar★
  • 063 917 38 68
« Reply #21156 : 05 Серпня 2015, 19:53:39 »
Ну нам 8 месяцев через 3 дня.
Спим 2 раза.  Просыпаемся в 6-6.30. Первый сон с 9-9.30 и до 10.30-11. Второй сон с 14 до 16-17. Засыпаем на ночь в 22-22.30.

И мы примерно с 8 мес. спим 2 раза.
Только просыпаемся в 7-30 и ложимся в 21-30.
Иногда в 22-00

Katya_lv

• Звезда форума
  • в жінки має бути два імені- кохана і мама )
« Reply #21157 : 05 Серпня 2015, 20:33:36 »
присоединяемся ко всем поздравлениям!

девочки! у вас сколько раз детки спят днём? ну вот такие же как мы? 8-9 мес?

ми ще спали 3 рази в вашому  віці

Katya_lv

• Звезда форума
« Reply #21158 : 05 Серпня 2015, 20:39:53 »
я себе так делаю при заложенном носе, но вот, увы нет старого чеснока, а молодой сухой, может подойдет? ??? спроси) сказали, что это простудное все. Кать, как думаешь?
были сегодня у лора, посмотрел, сказал: "а давайте сделаем кукушку" :o это кошмар какой-то, промывали нос ребенку физраствором :cray2: хорошо, что муж в отпуске, ее держал (я бы не вынесла такого). ждала в коридоре, думала меня саму "кукушка" схватит  :fool: моя бедная малышка, как она орала :walldash: мало того, сказал еще 2-е процедуры таких.

ти знаєш напевно свіжий не піде. хоча попробуй. а за ту кукушку навіть не знаю. з одного боку звичайно воно то напевно досить хороша процедура. бо вимиває гарно носоглотку. так сама вдома ти б фіг промила. як не як затруднене дихання. але не можу не погодитись з Вікою. згадую, як попадає вода в ніс, то біль жахлива. голова тріщить. а тут в малечі  ніс щей забитий,такий тиск створюється... хм. навіть не знаю шо тобі сказати. почитай на форумах може хтось щось підкаже хто в вашому віці таке проходив

Ксения

• Звезда форума
  • +380674617363 Viber
« Reply #21159 : 05 Серпня 2015, 20:48:20 »
та що ви таке говорите? людина має бути абсолютно здорова при проведенні вакцинації особливо дитина. навіть температура 37, це протипоказання, навіть банальний висип протипоказання. що таке вакцина ви читали? це фактично мікроорганізми даної хвороби але ослаблені чи вбиті. якщо їх ввести в ослаблений хворобою організм, який бореться з іншим збудником це фактично своїми руками ввести дитині хворобу. вибачте за різкість в моїх словах але такого я пропустити не могла.
Абсолютно здорова? А те, що ЛЕГКА форма ОРВІ не є протипоказанням до вакцинації, це не я придумала: це і в інструкції МОЗ України і в тому ж Комаровському недавно була ця тема і спеціаліст з ЮНІСЕФ на цьому особливо наголошувала. Про компоненти вакцини, так вони різні, деякі легше переносяться, деякі важче, тому я і обрала для свого сина Гексу. А про висипи... Ви певно маєте на увазі висипи невідомого походження.   У мого сина постійно шось вилазить (алергія на деякі продукти, які я їм+ у мене загострення сезонної алергії). Ну от така я мама дура  :walldash: І ми робили прививку з алергією (ще раз наголошую, я знала звідки висип). Все ок! Особисто я не уявляю, ЯК у малої дитини за 2 тижні може ніде нічого не вискочити і температура не піднятися вище 37 (до того ж у нас страшна спека,)
Але це моя позиція, просто ділюсь думкою, нікого не засуджую і не агітую. Рішення кожен приймає самостійно, як і несе за те рішення відповідальність.
Натуральные сладости без сахара для детей и взрослых

Katya_lv

• Звезда форума
« Reply #21160 : 05 Серпня 2015, 21:00:00 »
Абсолютно здорова? А те, що ЛЕГКА форма ОРВІ не є протипоказанням до вакцинації, це не я придумала: це і в інструкції МОЗ України і в тому ж Комаровському недавно була ця тема і спеціаліст з ЮНІСЕФ на цьому особливо наголошувала. Про компоненти вакцини, так вони різні, деякі легше переносяться, деякі важче, тому я і обрала для свого сина Гексу. А про висипи... Ви певно маєте на увазі висипи невідомого походження.   У мого сина постійно шось вилазить (алергія на деякі продукти, які я їм+ у мене загострення сезонної алергії). Ну от така я мама дура  :walldash: І ми робили прививку з алергією (ще раз наголошую, я знала звідки висип). Все ок! Особисто я не уявляю, ЯК у малої дитини за 2 тижні може ніде нічого не вискочити і температура не піднятися вище 37 (до того ж у нас страшна спека,)
Але це моя позиція, просто ділюсь думкою, нікого не засуджую і не агітую. Рішення кожен приймає самостійно, як і несе за те рішення відповідальність.

так але тим не менше при найменших проявах хвороби до вакцинації не допускають, не важливо яка це форма і чого. взагалі я навіть і не уявляю як можна діагностувати легку форму вірусної інфекції.  є безліч хвороб в тому числі бактеріального характеру які можуть нести таку саму симптоматику.Такщо це поняття дуууже вже обширне. я як медик не могла цього пропустити.

Katya_lv

• Звезда форума
« Reply #21161 : 05 Серпня 2015, 21:01:17 »
дуже дякую всім за вітання.  :-*

Аллуська

• Звезда форума
  • 093 223 77 24 Про оплату и раздачу в личку
« Reply #21162 : 05 Серпня 2015, 22:04:35 »
так але тим не менше при найменших проявах хвороби до вакцинації не допускають, не важливо яка це форма і чого. взагалі я навіть і не уявляю як можна діагностувати легку форму вірусної інфекції.  є безліч хвороб в тому числі бактеріального характеру які можуть нести таку саму симптоматику.Такщо це поняття дуууже вже обширне. я як медик не могла цього пропустити.
не допускають може, але не в нашій краіні((
майже ніхто не здає аналізи перед прививкою
ми, наприклад, здали іх випадково, а там такий запальний процес, що лікували антибіотиками, а по дитинці зовсім не видно було ніяких зовнішніх симптомів((
у мене є такі знайомі, які вже робили декілька прививок, дитині майже рік, а вони жодного разу не здавали аналізи((

Мои СП
Самые дешевые детские игрушки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=84832.0

swallow

• Звезда форума
« Reply #21163 : 05 Серпня 2015, 22:25:35 »

Из инструкции к пентаксиму (взяла как пример):
"Вакцинацию не проводят в период острых инфекционных заболеваний, заболеваний, которые сопровождаются повышением температуры тела, а также в период обострения хронических заболеваний (в таком случае следует проводить вакцинацию только после выздоровления или наступления периода ремиссии хронического заболевания)."

Насчет аллергии, то если она не в тяжелой форме, то никаких противопоказаний нет.

Насчет анализов...Их вроде сдают перед первой прививкой только. А еще педиатр обязательно измеряет температуру и осматривает ребенка. у нас так педиатр и делала.

Ольга_36

• Звезда форума
Осенние грибочки 2014
« Reply #21164 : 05 Серпня 2015, 22:53:39 »
Девочки, Катя права. Если б вы знали сколько нервов мне стоило манту на фоне насморка у ребенка, вы бы не спорили. Когда пятнышко было большое и мне объявили, что ребенок скорее всего инфицирован туберкулезом и его на всякий случай надо лечить 3 месяца. А поскольку эти лекарства сильно садят печень, то лучше сразу пить лекарства и для печени. Вобщем, теперь я знаю, что перед прививкой ребенок должен быть ЗДОРОВ.