блін я не пойму що з моїм малим. він і так не спить спокійно вночі: то соска, то так товчеться шо потім впирається головою в ліжко- треба його підсувати. а останні тижні так взагалі піпец. спить спить і починає вставати, товчеться, то рачком то на ножках. я цілий час мушу його опускати, колисати. і це так- лягаєм в 22,00 і десь з 1,00 до 5,00 в мене безсонна ніч. я не знаю шо зним. думаю може на руках хоче, то звичайно 10,500 кг але ну раз так- ні не хоче. думаю може до нас в ліжко хоче- тожк ніфіга. саме головне що в мене враження що в нього закриті в той час очі. тіпа він в сні чи що. кароче капец не знаю шо робити. 
Катя, у нас такое, как у вас, слово в слово. Сегодня вобще уже пик был - практически не спали с мужем. Канючить начала где-то с 1,30, в 4 я уже психонула и дала дентокинд (думаю из-за зубов). Но так не всегда, время от времени повторяется, незнаю от чего зависит

еще думаю, может это с просонья, ладно, что ползет и упирается в спинку кровати, потом ныть начинает, так начала ж ставать на ножки, даже посреди ночи

говорю мужу, может она у нас лунатик

незнаю, теперь вот думаю, волноватся или перерастет